IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 27.Aralık.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Cezaevinden çıkan cani, hayat kadınlarını öldürmeye devam etti




Rusya'da 2010 yılında iki hayat kadınını öldürdüğü için hapse giren Alexei Varakin, hapisten çıkınca da rahat durmadı. Varakin hapisten çıkar çıkmaz iki hayat kadınını daha öldürdü. Yeniden tutuklanarak cezaevine gönderilen Varakin, sorgusunda cinsel ilişki sırasında başarısız olduğu için cinayetleri işlediğini itiraf etti.
Rusya'da iki hayat kadınını öldürdüğü için 2010 yılından bu yana hapiste olan adam, cezaevinden çıkar çıkmaz yeni cinayetler işledi. İki hayat kadınını daha öldüren adam, yeniden tutuklanırken, cinsel ilişki sırasında başarısız olduğu için cinayetleri işlediğini itiraf etti.

CEZAEVİNDEN ÇIKAR ÇIKMAZ CİNAYETLERE DEVAM ETTİ
Rusya'da tüyler ürperten bir olay yaşandı. 37 yaşındaki Alexei Varakin, 2010 yılında iki hayat kadınını öldürdü. Cezaevine giren Varakin kısa süre önce serbest bırakıldı.

İKİ GÜNDE İKİ HAYAT KADININI ÖLDÜRDÜ
Varakin cezaevinden çıkınca yine rahat durmadı. Moskova'da 40 yaşındaki Olga Vorobyova isimli hayat kadınını öldüren Varakin, talihsiz kadının kafasını kesip buluştukları otelin yanına attı. 1 gün sonra 25 yaşındaki Vlada Skitskaya, isimli hayat kadını ile anlaşan Varakin, kiralık bir daireye gitti. Genç kadın kendisini öldürmeye çalışan Varakin'den kurtulmak için bir arkadaşına mesaj attı. Defalarca bıçaklanan Skitskaya'nın yardım çığlıklarını duyan komşular polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, Skitskaya'nın cansız bedeniyle karşılaştı.

CİNSEL İLİŞKİ SIRASINDA BAŞARISIZ OLDUĞU İÇİN ÖLDÜRMÜŞ
Gözaltına alınıp tutuklanan Varakin, ifadesinde cinsel ilişki sırasında başarısız olduğu için hayat kadınlarını öldürdüğünü itiraf etti.



Kaynak: SonDakika.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık