IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 22.Aralık.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Ölen karısını günlerce evde bekletti! Köpekler kadının cesedini kemirdi




ABD'de 60 yaşındaki bir adam, ölen karısının cesedini günlerce evinde tuttuğu ve iki köpeğinin karısının cesedini yemesine izin verdiği gerekçesiyle tutuklandı. Yaşlı adamın polise verdiği ifade ise akıllara zarar.
Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde korkunç bir olay yaşandı. 60 yaşındaki Gary Johnson'ın ölen karısının cansız bedenini günlerce evinde bırakarak suçlandığı şok edici detaylarla ortaya çıktı.

POLİSE EVİNDE BİLİNMEYEN BİR KİŞİNİN OLDUĞUNU SÖYLEDİ
Korkunç olayda Gary Johnson, Cumartesi günü polise evinde bilinmeyen bir kişi olduğunu ihbar ederek, karısının öldüğünü ifade etti. Ancak polis olay yerine geldiğinde, evin içinde sırtüstü yatan ve kanlar içinde olan kadının cesediyle karşılaştı.

İKİ KÖPEĞİ KADININ AYAĞINI YEMİŞ
Tutuklanan Johnson, polislere iki köpeğinin karısının ayağını kemirdiğini belirterek, cesedinin bu nedenle eksik olduğunu iddia etti.

KARISINDAN AYRILMAK İSTEMEMİŞ
Gary Johnson'ın sorgusunda, karısının oturma odasında yardım istediği anı hatırladığını ancak ulaştığında karısının hayatta olmadığını fark ettiğini söyledi. Ancak duygusal bir bağ kurduğu karısını kaybetmek istemeyen Johnson, cesedi yaklaşık 4 gün boyunca oturma odasının zemininde bıraktığını itiraf etti. Johnson, Çarşamba günü mahkemeye çıkarıldı ve 5 bin dolar kefaletle serbest bırakıldı. Ön duruşma, 18 Ocak'ta planlanmakta.

Kaynak:haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık