IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 20.Aralık.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Kahvaltıda çayı geç hazırlayan eşini öldürüp başını kesti




Hindistan'da 52 yaşındaki bir şahıs, sabah kahvaltısı için çayı erken hazırlamadığı gerekçesiyle karısını önce bıçaklayarak öldürdü, daha sonra evdeki kılıçla başını kesti.Hindistan'ın başkent Delhi yakınlarındaki Uttar Pradesh eyaletinin Faljagadh köyünde gerçekleşen olayda, Dharamveer isimli şahıs, evlerinde 50 yaşındaki karısı Sundari'yi kılıçla öldürdü.

SEBEBİ ÇAYI ERKEN HAZIRLAMAMASI
Hint basınında çıkan haberlere göre, 52 yaşındaki adamın karısını sabah kahvaltısı için çayı erken hazırlamadığı için önce bıçakla öldürüp daha sonra kılıçla kafasını kesti.


Polis, Dharamveer'in sabah uyandığında eşine çayın hazır olup olmadığını sordu. Karısı çayın 10 dakika içinde hazır olacağını söyledi.

Çiftin dört çocuğu başka bir odada uyurken Dharamveer, karısına çayı getirmesi söyledi. Eşi, çayın daha hazır olmadığını söyleyince mutfağa koşup önce karısını tekmeledi. Daha sonra defalarca bıçaklayarak öldürdü. Daha sonra evde bulunan kılıçla karısının kafasını kesti.

ÇOCUKLARINA DA SALDIRDI
Dharamveer, karısının çığlıkları ile uyanıp annelerini kurtarmaya çalışan çocuklarını da saldırdı. Çocuklar odalarına kaçarak kurtuldu.

Çığlıklar üzerine eve gelen köylüler de evlerine koştular ve Sundari'yi kanlar içinde ölü yatarken buldular. Polisler olay yerine intikal etti ve Sundari'nin cesedi otopsi için götürüldü. Dharamveer tutuklandı.

Çiftin çocuklarından biri, babasının çok sık annelerine bağırdığını ama hiç saldırmadığını söyledi.



Kaynak: SonDakika.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık