IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 19.Aralık.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Brezilyalı iş adamı hırsızlık soruşturması yapan polis memurunu vurarak öldürdü




Brezilyalı iş adamı Biofast grubu başkanı Rogério Saladino, hırsızlık soruşturması için gelen sivil polis memurunu silahla vurarak öldürdü. Polislerle çıkan çatışmada Rogério Saladino ve koruması da hayatını kaybetti.
Brezilya'da Sao Paulo'nun Jardins bölgesinde Cumartesi akşamı yaşanan silahlı çatışmada, 56 yaşındaki iş adamı Rogério Saladino hayatını kaybetti.

ÇATIŞMADA 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Bu trajik olay, polisin bir hırsızlık olayını araştırmak üzere Saladino'nun evine yaptığı operasyonla başladı. Ancak, işadamı olayı "bir tuzak" olarak algılayarak evinden silahla çıkarak, polis memuru Milene Bagalho Estevam'a ateş açtı. Milene'nin meslektaşı, iş adamını durdurmak için ateşle karşılık verdi, ancak bu çatışmada Saladino ve polis memuru Milene'nin yanı sıra evin güvenlik görevlisi Alex James Gomes Mury de hayatını kaybetti.


KOMŞU EVDEKİ HIRSIZLIK OLAYINI SORUŞTURUYORLARDI
DEIC direktörü Fábio Pinheiro Lopes'e göre, polis memurları bir gün önce Saladino'nun evine komşu bir evde gerçekleşen hırsızlık olayını soruşturuyordu. Güvenlik kameralarının yardımıyla bu olayı çözmeye çalışan polis memurları, ev sahibinden görüntülere erişim talep ettiler. Ancak, iş adamı olayı şüpheli bulup silahlanarak polise ateş etti. Olay yerinde, iş adamının evinde düzenlenen bir partide çeşitli uyuşturucu maddeler bulunduğu tespit edildi.

POLİS MEMURUNUN ÖLÜMÜ YASA BOĞDU
Polis memuru Milene Bagalho'nun ani kaybı, arkadaşlarını yasa boğdu. DEIC müdürü Fábio Pinheiro Lopes, Milene'nin birimdeki en başarılı polis memurlarından biri olduğunu belirtti. Polícia Civil'in genel müdürü Artur Dian da Milene'nin örnek bir polis olduğunu vurgulayarak, trajik olayın sebep olduğu kaybı "inanılmaz" olarak nitelendirdi.

Kaynak: Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık