IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.Aralık.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
ABD'yi ayağa kaldıran skandal! Kongre binasında eşcinsel ilişkiye girip video çekmişler




ABD Kongre binasında görev yapan Aidan Maese-Czeropski'nin Yargı Komitesi'nin duruşma salonunda eşcinsel ilişkiye girdiği görüntüler ortaya çıktı. Video ABD'yi ayağa kaldırırken, daha önce ABD Başkanı Joe Biden'ın reklam kampanyasında görev alan Czeropski'nin görevinden atıldığı açıklandı.

ABD Başkanı Joe Biden'ın reklam kampanyasında görev yapan Aidan Maese-Czeropski'nin Kongre binasında bir erkekle ilişkiye girdiği anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Skandal video ülkeyi ayağa kaldırırken, Demokrat Senatör Ben Cardin, Czeropski'nin görevinden atıldığını duyurdu.

DURUŞMA SALONUNDA CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİLER
ABD'de gündem ABD Kongresi'nin Yargı Komitesi'nin duruşma salonunda eşcinsel ilişkiye girdiği sırada kendisini filme aldığı iddia edilen Kongre çalışanı Aidan Maese-Czeropski. Sosyal medyada ve ABD merkezli medya kuruluşlarında yayınlanan görüntülerde Czeropski'nin kullanılmayan duruşma salonunda cinsel ilişkiye girdiği görülüyor.

SKANDAL VİDEO SONRASI GÖREVDEN ATILDI
Olayla ilgili hızlıca soruşturma başlatılırken, Demokrat Senatör Ben Cardin kişisel X hesabından, Czeropski'nin görevinden atıldığını duyurdu. Cardin, "Aidan Maese-Czeropski artık ABD Kongresi'nde görevli değildir. Bu konuda başka bir açıklamamız olmayacaktır" dedi.

BAŞKAN BIDEN'IN REKLAM KAMPANYASINDA GÖREV ALDI
24 yaşındaki Czeropski'nin sosyal medya üzerinden yayınladığı görüntülerde başka bir erkekle ilişkiye girdiği görüldü. Görüntülerde Czeropski'nin yüzünün belli olduğu da kaydedildi. 8 saniyelik görüntünün Kongre'nin önemli salonlarından birinde çekildiği de öğrenildi. Czeropski, daha önce ABD Başkanı Joe Biden'ın reklam kampanyasında görev almıştı.

Kaynak:haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık