IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 03.Kasım.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Rusya Devlet Başkanı Putin "Aleykümselam" dedi, salonda alkış tufanı koptu


Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya Müslümanları Ruhani Meclisi üyeleriyle yaptığı toplantıda, bir müftünün selamına "Aleykümselam" diyerek karşılık verdi. Putin toplantıda yaptığı konuşmada, Gazze'deki insanlık dramına da değinerek, "Acı çeken, kanlar içindeki çocuklara baktığınızda yumruklarınızı sıkıyorsunuz ve gözleriniz yaşarıyor. Herhangi normal bir insanın da buna tepkisi böyle olur. Eğer böyle bir tepki vermiyorsa, o zaman kalbi yoktur, taş kalplidir." ifadelerini kullandı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya Müslümanları Ruhani Meclisi üyeleriyle yapılan toplantıda, bir din adamının selamına "Aleykümselam" diyerek karşılık verdi. O esnada salonda bulunanlar Putin'i alkışladı. Putin öte yandan Gazze'deki insanlık dramına ilişkin de konuştu.

Putin, başkent Moskova'da Rusya Müslümanları Ruhani Meclisi üyeleriyle gerçekleştirdiği toplantıda gündemdeki çeşitli konulara dair açıklamalarda bulundu.

PUTİN: ALEYKÜM SELAM
Rus lider Putin, Rusya Müslümanları Ruhani Meclisi üyeleriyle yapılan bir toplantıda, Meclis Başkanı Müftü Albir Kurganov'un "Saygıdeğer Vladimir Vladimiroviç, Selamünaleyküm" sözlerine, "Aleykümselam" diye cevap verdi. O sözler sonrası salondakiler Putin'i alkışladı.

"GAZZE'DE YAŞANANLARA ÜZÜLMEYENLER TAŞ KALPLİ"
Rus lider Putin, Rusya Federasyonu'na bağlı Dağıstan Özerk Cumhuriyeti'ndeki havalimanında İsrail'den gelen bir uçak nedeniyle protestocular ve güvenlik güçleri arasında yaşanan arbedeyle ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Dağıstan'daki olayların Rusya'da karışıklık çıkarmak isteyen ülkelerce kışkırtıldığını vurgulayan Putin, "(Gazze'de) Orada yaşanan dehşet doğrultusunda bir kıvılcım yakmak kolay oluyor. Acı çeken, kanlar içindeki çocuklara baktığınızda yumruklarınızı sıkıyorsunuz ve gözleriniz yaşarıyor. Herhangi normal bir insanın da buna tepkisi böyle olur. Eğer böyle bir tepki vermiyorsa, o zaman kalbi yoktur, taş kalplidir." ifadelerini kullandı.

DAĞISTAN'DAKİ OLAYLAR NEDENİYLE ABD'YE SUÇLAMA
Putin, Dağıstan'da yaşayanlara saldırarak Filistin'e yardım edilemeyeceğinin de altını çizdi. ABD'nin Yahudileri destekliyormuş gibi görünmeye çalıştığını anlatan Putin, "Bir yandan da Ukrayna'daki ajanlarının elleriyle Rusya'da Yahudi katliamı örgütlemeye çalışıyorlar. Bu kesinlikle inanılmaz bir rezalet. Bu bir çeşit sapkınlıktır." dedi.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık