IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 20.Ekim.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Gazze'de İsrail saldırısında ölen hamile kadının bebeği de annesiyle aynı kaderi paylaştı




İsrail'in ablukası ve yoğun bombardımanı altındaki Gazze Şeridi'nden kan donduran görüntüler gelmeye devam ediyor. Gazze'nin Mısır sınırındaki Refah kentinde İsrail'in düzenlediği hava saldırısında hamile bir kadın öldürüldü. Filistinli doktorlar, hastanede yaptıkları müdahaleye rağmen kadının bebeğini kurtaramadı. Kefenlenen yeni doğmuş bebeğin cesedi, annesinin kefeninin içine konuldu. Öte yandan hamile kadının iki kızı da saldırıda can verdi.

Gazze'de İsrail ordusunun vurduğu binada, Filistin hamile bir anne can verdi. Doktorlar, annesi ile beraber anne karnında ölen bebeği kefenledi. Bebeğin kefenlenmiş vücudu, annesinin kefeninin içine yerleştirildi.


BİR AİLE YOK OLDU
Filistinli doktorlar, anne karnındaki doğmak üzere olan bebeğin, annesi ve iki kız kardeşiyle birlikte Gazze'nin Mısır sınırındaki Refah kentinde İsrail'in düzenlediği hava saldırısında öldürüldüğünü söyledi.

AYNI KEFENE SARILDILAR
Enkaz altından çıkarılan hamile kadının cesedi hastaneye sevk edildi. Doktorlar, doğmak üzere olan bebeği hayatta tutmak için var güçleriyle seferber oldu. Sezaryenle alınan bebek yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Doktorlar, ölen annenin içinde tutulduğu kefene, ölü olarak doğan ve kefenlenen bebeğin cansız bedenini koydu.

Kaynak: Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık