IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 31.Ağustos.2023   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Johannesburg'ta yangın faciası! 1'i bebek 63 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı




Güney Afrika'nın Johannesburg kentindeki çok katlı bir binada sabaha karşı çıkan yangında 1'i bebek 63 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda kişi de yaralandı. Yetkililer ölü sayısının artmasından endişe ederken, yaşanan can pazarı esnasında cansız bedenlerin yollara saçıldığı görüntüler servis edildi.Güney Afrika'nın en büyük şehri Johannesburg'daki çok katlı bir binada çıkan yangında ilk belirlemelere göre 63 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi yaralandı. Yaşanan can pazarı esnasında yollara saçılan cansız bedenlerin görüntüsü infial yarattı.

SABAHA KARŞI YANGIN ÇIKTI
Güney Afrika Acil Durum Yönetim Servisinden yapılan açıklamada, Johannesburg'daki çok katlı bir binada sabaha karşı yangın çıktığı bildirildi.

63 KİŞİ ÖLDÜ, ÇOK SAYIDA YARALI VAR
Açıklamada, ilk belirlemelere göre 1'i bebek 63 kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin yaralandığı belirtildi. Ölü sayısının artmasından endişe ettiklerini bildiren yetkililer, yangının büyük oranda kontrol altına alındığını ancak içeride hala yoğun duman olduğunu kaydetti. Ekiplerin, arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

ÜLKEDE YASA DIŞI BULUNAN KİŞİLER YAŞIYORDU
Yangının çıktığı binanın daha önce yetkili makamlara "terk edilmiş" olarak bildirildiği ve ülkede yasa dışı bulunan kişilerin bu binada yaşadığı öne sürüldü.

Kaynak: AA
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık