IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18.Ağustos.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Güvenlik görevlisi, eşinin elbiselerini çalan komşusunu öldürdü




Hindistan'da yaşayan bir güvenlik görevlisi, eşinin elbiselerini çalan komşusunu affetmedi. Aralarında çıkan tartışmada silahına sarılan şahıs, komşusunu öldürdü.Hindistan Nathupur'da 50 yaşında bir güvenlik görevlisi, eşinin elbiselerini çalan komşusu 30 yaşındaki Pintu Kumar'ı öldürdü.

İŞTEN DÖNDÜĞÜNDE KOMŞUSUNDAN HESAP SORDU
Suçlu Ajay Singh'in eşi Reena, komşusu Pintu Kumar'ın elbiselerini çaldığını kocasına söyledi. Pintu görevden döndüğünde Ajay tarafından karşılandı; ancak suçlamaları reddetti. Bu durum üzerine aralarında bir tartışma başladı.

"SİLAHI KAPTI VE VURDU"
Olayın görgü tanığı ve Pintu'nun yakını Ashok Kumar, kavga sırasında Singh'in odasından çift namlulu silahını getirip Pintu'yu karın bölgesinden vurduğunu polise anlattı. Ashok Kumar, "Silahını alan Singh'i durdurmaya çalıştık ancak bir şekilde silahı elimizden geri kaptı ve Pintu'yu vurdu. Yaralı Pintu'yu yakındaki bir hastaneye götürdük ama tedavi sırasında öldü" dedi.

GÖZALTINA ALINDI
Polis, ikisinin de Nathupur'daki aynı kiralık konaklamada ayrı odalarda yaşadığını belirtti. Açılan soruşturma sonucu şahıs gözaltına alındı ve ifadesinde cinayeti itiraf etti. İki adet çift namlulu silah, iki adet mermi kabuğu ve bir silah lisansı zanlının sahip olduğu eşyalar arasında bulundu.

Kaynak:haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık