IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 21.Temmuz.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Telefon bağımlısı genç kız, anne babasından azar işitince şelaleden atladı




Hindistan'ın Chhattisgarh eyaletinde bir genç kız, anne ve babası tarafından telefon kullanımıyla ilgili uyarılınca, bölgenin en yüksek şelalesinden biri olan Chitrakote şelalesinden atladı. Şans eseri hayatta kalan kız, olayın ardından ailesine teslim edildi.

Hindistan'ın Chhattisgarh'ın Bastar bölgesinde bir genç kız, aşırı cep telefonu anne babasından uyarı aldı. Uyarıya sinirlenen genç kız bölgenin en yüksek şelalelerinden biri olan Chitrakote şelalesinden atladı. Neyse ki, genç kız suyun üstünde kaldığı için kurtuldu.

ISRARLARA RAĞMEN ATLADI
Olay, Salı akşamı Chitrakoot Chowki bölgesinde meydana geldi. NDTV'ye göre genç kız, şelalenin etrafında uzun süre dolaştıktan sonra atlamak için kenara ulaştı. Olay yerinde bulunan turistler ve yerel halk, kıza atlamaması için ısrar etti ve acele kararlar almamasını söyledi. Ancak genç kız bu çağrılara aldırış etmedi ve kendini azgın şelalenin ortasına attı. Olay yerinde bulunanlar, o anları cep telefonuyla kayda aldı.


AZARLANDIĞI İÇİN ATLAMIŞ
Polis kısa sürede olay yerine ulaştı ve soruşturma başlattı. Soruşturma sonucunda, kızın ebeveynleri tarafından cep telefonu kullanması nedeniyle azarlandığı ve bu adımı attığı belirlendi. Sağlık kontrolünden geçirilen genç kız, ailesine teslim edildi.

"MİNİ NİAGARA"
Jagdalpur'dan 38 km uzaklıkta, Indravati nehri üzerinde yer alan Chitrakote şelalesi, yerel halk ve turistler tarafından "Mini Niagara Şelalesi" olarak adlandırılıyor.

Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık