IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 11.Temmuz.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
TikTok'ta tehlikeli trend! Akıma uyan 4 kişi, boynu kırılarak öldü





Çılgın akımların trend olduğu TikTok'ta, "Boat Jumping" adı verilen ve insanların hızla giden teknelerin arkasından atlayıp sıçrama ya da geri takla atma hareket, 4 kişinin ölümüne neden oldu. Yaşanan feci olayların ardından birçok kullanıcı bu tarz akımlara karşı uyarıldı.Son zamanlarda yaşanan ölümlerden sonra TikTok kullanıcıları bottan atlama trendi konusunda uyarıldı. Son ortaya çıkan trend, 4 kişinin boyunlarını kırarak ölümüyle sonuçlandı.


BOYUNLARI KIRILARAK ÖLDÜLER
Bu trend, "Boat Jumping" adı verilen ve insanların hızla giden teknelerin arkasından atlayıp sıçrama ya da geri takla atma eylemlerini gösteren bir nevi meydan okuma. Ancak bu eylemi gerçekleştiren 4 kişi, suya düştükten sonra boyunlarını kırmış ve hareket edemeyerek boğularak hayatını kaybetmişti. Bu durum yetkililerin kullanıcılara bu konuda uyarılarda bulunmasına neden oldu.

"4 BOĞULMA VAKASI YAŞANDI"
ABD'deki son olayın ardından konuşan Childersburg Kurtarma Ekibi Kaptanı Jim Dennis, yaşanan bu ölümlerin "kolayca önlenebilir" olduğunu belirtti. Dennis, "Son altı ayda, kolaylıkla önlenebilir dört boğulma vakası yaşandı. TikTok'ta bir meydan okuma gerçekleştiriyorlar; hızlı giden bir tekneye biniyorlar, teknenin yanından ayakları önce olacak şekilde atlıyorlar ve suya eğiliyorlar" dedi.


ÖLÜM ANINI TİKTOK'TA KAYDEDİYORDU
Ayrıca, son kurbanlardan birinin, üç çocuk babası olan bir adam olduğu doğruladı. Adamın eşi ve çocukları, adamın hayatını kaybettiği sırada teknede bulunuyordu ve üzücü bir şekilde ismi açıklanmayan eşi, adamın ölüm anını TikTok için kaydediyordu.

kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık