IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 21.Haziran.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Brezilya'da 12 yaşındaki kız, prize takılı cep telefonunu kullanırken elektrik akımına kapılarak öldü




Brezilya'da 112 yaşındaki kız, prize takılı cep telefonu kullanırken elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. İlk çarpmanın etkisi ile ağır yaralanan genç kız, acil serviste aldığı tedavi sırasında yaralarına yenik düştü. Bu olay sonrası okullardaki dersler iptal edildi.Brezilya'nın kuzeydoğusundaki Piaui'de yaşayan 12 yaşındaki Laisa Sofia da Silva Teixeira, fişe takılı cep telefonunu kullanırken elektrik çarpması sonucuhayatını kaybetti. İlk çarpmanın etkisi ile ağır yaralanan genç kız , acil serviste aldığı yaralara dayanamadı.Şiddetli elektrik deşarjı, şarj cihazını neredeyse tamamen yok etti.

OKULLARI TATİL OLDU
Bunun üzerine, Laisa'nın yaşadığı yerel hükümet, 19 Haziran Pazartesi günü okullardaki dersleri iptal etti ve tüm kasabada yas ilan edildi.

HALK ÇİN YAPIMI ŞARJ CİHAZLARINA KARŞI UYARILDI
Birleşik Krallık'ta, tüketiciler ucuz, Çin yapımı şarj aletlerini satın almaktan kaçınmaları konusunda uyarıldı. Çünkü bu ürünler yangın ve elektrik çarpması riski taşımakta. Chartered Trading Standards Institute başkanı Leon Livermore, insanların elektrikli ürünleri sadece güvendikleri tedarikçilerden satın alması gerektiğini vurguladı.

İthal edilen birçok şarj cihazı, İngiltere güvenlik düzenlemelerini karşılamaz ve ciddi elektrik çarpması, yaralanma veya yangına neden olabilir. Tedarikçi ve perakendecilerin, satışa sundukları tüm elektrikli ekipmanların güvenli olmasını sağlamaları yasal bir zorunluluktur.

Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık