IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08.Aralık.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Evli adamla ilişkiye giren kadın, sabah uyandığında ayaklarına bakınca dehşeti yaşadı




Afrika'da yaşandığı iddia edilen bir olay, herkesi şaşkınlık içerisinde bıraktı. İddiaya göre evli bir adamla ilişkiye girerken yakalanan kadına, adamın karısı tarafından büyü yapıldı. Sabah uyandığında ayaklarını inek toynağı olarak gören kadın, kuyruğunun da çıktığını öne sürdü.Doğu Afrika'da yer alan ülkeler arasında yer alan Tanzanya'da yaşandığı öne sürülen bir olay, herkesi hayretler içerisinde bıraktı. İddiaya göre batıl inançlarıyla bilinen ülkede bir kadın, evli adamla ilişkiye girerken adamın karısına yakalandı.

SABAH UYANDIĞINDA DEHŞETİ YAŞADI
Olayın ertesi sabah uyanan kadın hayatının en büyük şokunu yaşadı. Çünkü köylülerin iddiasına göre adamın büyücü olan karısı tarafından yapılan büyü nedeniyle talihsiz kadının ayakları inek toynağına dönüştü. Kalça kısmından da kuyruk çıktı.

KÖY MEYDANINDA TOPLANIP DESTEK OLDULAR
Köy meydanında toplanan meraklı kalabalık, çember içerisine aldıkları kadının ayaklarını incelemeye başladı. Köylüler bir yandan kadına destek verirken, diğer yandan da büyücü kadının cezalandırılmasını istedi. Sosyal medya kullanıcıları ise böyle bir olayın gerçek olamayacağını öne sürdü.

EKİPLER OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATTI
Diğer yandan olayın kısa süre içerisinde infial yaratmasının ardından Tanzanya polisinin de devreye girdiği ve olayın soruşturulmaya başladığı belirtildi.

Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık