IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 28.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
En mutlu günleri kabusa döndü! Nişan fotoğrafı çekiminde damadın üzerine yıldırım düştü


ABD'de bir şerif bürosu tarafından servis edilen görüntüler sosyal medyada büyük ses getirdi. Videoda bir araca arkadan çarpması sonucu polisler tarafından sarhoş olup olmadığının anlaşılması için düz çizgide yürümesi istenen 38 yaşındaki bir kadının bu isteği geri çevirerek dans ettiği anlar yer aldı.
ABD'nin Florida eyaletinde sarhoş olup olmadığını anlamak için düz çizgide yürümesi istenen ancak bunun yerine dans eden kadının videosu yayımlandı.
İRLANDA'YA ÖZGÜ HALK DANSI FİGÜRLERİ SERGİLEDİ

Pinellas County Şerif Bürosu'nun cuma paylaştığı görüntüde Amy Harrington'ın, "bale ve İrlanda'ya özgü halk dansı figürleri" sergilemesi dikkat çekiyor.





DÜZ BİR ÇİZGİDE YÜRÜMESİ İSTENDİ

38 yaşındaki Harrington, bir araca arkadan çarpınca bölgeye intikal eden polis ekipleri, kadının gözbebeklerinin genişlediğini, gözlerinin kanlı ve sulu olduğunu belirledi. Bunun ardından Harrington'ın içki içip içmediğini anlamak için düz bir çizgide yürümesi istendi. Ancak Harrington yürüdükten kısa bir süre sonra dans etmeye başladı.
ALKOL TESTİNİ REDDETTİ

Polis ekipleri, kadının talimatları takip etmekte güçlük çektiğini, ayakları üzerinde denge sağlayamadığını ve neredeyse düşeceğini tuttukları tutanağa yazdı. İndependent Türkçe'nin haberine göre yetkililer, Harrington'ın daha sonra alkol testini reddettiğini ve bunu 2019'da da yaptığını açıkladı. Alkol etkisi altında araç kullanmakla suçlanan Harrington, serbest bırakıldı.
Haberler.com - Dünya
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık