IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 31.Mayıs.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Nepal'de 22 kişiyi taşıyan uçak dağa düştü! 21'inin cansız bedenine ulaşıldı




Nepal'de dün dağlık kesime düşen, 22 kişinin yer aldığı uçağın enkazında 21 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Phadindra Mani Pokhrel, uçaktakilerden kurtulan olmadığını belirtirken kayıp 1 kişi için ise arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.Nepal'in dağlık kesiminde 22 kişiyi taşıyan bir yolcu uçağı dün kalkıştan kısa süre sonra uçağı kayboldu. Yetkililer, uçağın enkazına dağlık alanda ulaşıldığını açıkladı.

21 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
Sivil Havacılık İdaresi sözcüsü Deo Chandra Lal Karn, 3 kişilik mürettebat ile 19 yolcunun bulunduğu uçaktakilerden 21 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı.

"KURTULAN OLMADI"
İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Phadindra Mani Pokhrel, yapılan ön değerlendirmelere göre, uçaktakilerden kurtulan olmadığını söyledi.

"KALKIŞTAN KISA SÜRE SONRA KULEYLE TAMASI KESİLDİ"
Nepal Sivil Havacılık İdaresinden dün yapılan açıklamada, dağlık kesimdeki Jomsom kasabasına varmak üzere Pokhara'dan kalkan Tara Air'e ait uçağın, kalkıştan kısa süre sonra kuleyle temasının kesildiği belirtilmişti.

Mustang bölgesindeki Khaibang civarında başlatılan uçağı arama çalışmalarına havanın kararması ve kötü hava koşulları nedeniyle ara verilmişti.Uçakta 4 Hint ve 2 Alman dahil 22 kişinin bulunduğu bilgisi paylaşılmıştı.

NEPAL'DE UÇAK KAZALARI SIKLIKLA OLUYOR
Everest dahil dünyanın en yüksek 14 dağından sekizine ev sahipliği yapan Nepal'de çok sayıda uçak kazası meydana geliyor. Hava şartlarının ani değişimlere uğradığı Nepal'de uçak pistleri genellikle ulaşılması zor olan dağlık alanlarda bulunuyor. 2018'de Bangladeş'in başkenti Dakka'dan Katmandu'ya uçan bir yolcu uçağında iniş sırasında meydana gelen kazada 51 kişi hayatını kaybetmişti.

Kaynak:AA
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık