IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23.Mart.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Kablolara bağlı yaşam savaşı veriyor! Bombalardan kaçan Ukraynalı kızın görüntüsü yürek sızlattı




Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş, tüm yıkıcılığıyla devam ederken, savaştan en büyük etkiyi gören çocuklar da zor günler yaşıyordu. Mariupol'de bombalardan kaçan ailesinin hayatta tutmaya çalıştığı kız çocuğunun fotoğrafı da sosyal medyada gündem oldu.Rusya ve Ukrayna arasındaki görüşmelerde, tüm dünyanın gözü olası bir barış kararına çevrildi. Savaşın başlamasının üzerinden 28 gün geçerken, bugüne kadar birçok ev ve yerleşim yeri bombalandı.

EN ÇOK ÇOCUKLAR ZARAR GÖRÜYOR
Savaşın yıkıcılığından en fazla nasibini alan gruplar arasında çocuklar yer alıyor. Gerek savunmasız olmaları gerekse kendi başlarına hareket edememeleri nedeniyle güvenlik ihtiyacı duyan çocuklara ait yürek sızlatan görüntüler de sosyal medyada gündem oluyor. Son olarak Mariupol'deki evinden olan bir kız çocuğunun fotoğrafı gündem yarattı.

PENCEREDEKİ ÇUVALLAR DİKKAT ÇEKTİ
Hastane olduğu belirtilen yerin penceresi de gözlerden kaçmadı. Pencereye yığılan çok sayıda çuvalla birlikte, olası bir saldırıya karşı hazırlık yapıldığı görüldü.

İNSANLIK DRAMINI GÖZLER ÖNÜNE SERDİ
Mariupol'de yaşanan insanlık dramında, tahliye edilen çocuklar Zaporozhye'de hastanelere kaldırıldı. Açlık susuzluk ve saldırılardan dolayı birçok çocuk evinden oldu. Hasta yatağında yaşam mücadelesi veren küçük kızın fotoğrafı da bölgedeki durumu bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık