IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 21.Şubat.2022   #1
Çevrimdışı
Erotik ürün satan dükkana girdi, oyuncak vajinayı çalmasını engelleyen kadını öldürdü




Rusya'da daha önce asker olarak görev yapan Kirill Vasilyev, hırsızlık için girdiği erotik ürün satan mağazada, oyuncak vajinayı çalmasını engelleyen Olga Blavatskaya adlı kadını öldürdü. Polis ekipleri, Olga isimli kadının bedenine tecavüz bulgularına da rastlamasının ardından soruşturmayı derinleştirdi.Rusya'da bir dönem orduda görev yapan 30 yaşındaki Kirill Vasilyev, Olga Blavatskaya isimli kadın tarafından işletilen erotik ürün mağazasına hırsızlık yapmak için girdi. Vasilyev, oyuncak vajinaların olduğu kısma yöneldiği sırada Olga onu engellemek istedi.

GÖZÜNÜ KIRPMADAN ÖLDÜRDÜ
Olga'nın kendisini engellemesine sinirlenen Vasilyev, amacına ulaşmak uğruna kadını öldürdü. Daha sonra ise olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olga'ya yapılan ilk müdahalede genç kadının hayatını kaybettiği belirlendi.

TECAVÜZ BULGUSUNA RASTLANDI
Polis ekipleri, olayın ardından kısa bir süre sonra Kirill Vasilyev'i gözaltına aldı. Vasilyev, Olga'nın kendisini engellemek istemesi nedeniyle kadını bıçakla öldürdüğünü itiraf etti. Diğer yandan kadında tecavüz bulgularına rastlanması nedeniyle soruşturma derinleştirildi.







Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık