IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 10.Şubat.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Berber dükkanının kadınlarla yaptığı tanıtım infiale yol açtı! Dünyanın her yerinden randevu talebi yağıyor




Tayland'ın merkezindeki bir berber dükkanının yaptığı tanıtım, dünya genelinde infiale neden oldu. Şirketin tanıtımda kadın berberlere yer vermesinin ardından dünyanın birçok yerinden şirketi arayan kişiler, randevu almak istedi. Konuyla ilgili açıklama yapan şirket yetkilileri, ilgi için teşekkür ettiklerini ancak kendilerini masaj salonu olarak algılayanların taleplerine karşılık veremeyeceklerini belirtti.Tayland'ın merkezindeki berber dükkanının kadın berberleri kullanarak hazırladığı reklam afişi dünya genelinde büyük yankı uyandırdı. Kadın bir berberin erkek müşterisini tıraş ettiği anlarda kaydedilen fotoğraf, tanıtımı amacıyla sosyal medyada paylaşıldı.

KISA SÜREDE YAYILDI
Söz konusu tanıtım afişi kısa sürede dünya genelinde yayıldı. Kadın berberin fotoğrafını gören binlerce kişi, Tayland'daki berbere gitmek istediklerini belirterek, şirketten randevu talep etti. Ayrıca berber dükkanını, masaj salonu olarak algılayanlar da oldu.


ŞİRKETTEN AÇIKLAMA GELDİ
Durumun kontrolden çıkması üzerine berber şirketinden de açıklama geldi. Şirket, yoğunluktan dolayı teşekkür ettiklerini ancak bir berber salonu olduklarını ve masaj yapmadıklarını ifade etti.

Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık