IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23.Aralık.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Gece otel odasında kendisini çeken kadın, ertesi gün fotoğrafa bakınca dehşeti yaşadı




3 çocuk annesi Cayley Boshoff isimli kadın, sevdiği grubun konserini dinlemek için şehir dışına çıktı ve bir otelde kalmaya başladı. Konsere hazırlanırken, telefonunu arkaya koyan ve özçekim yapmaya başlayan kadın, ertesi gün baktığı fotoğrafta gördüğü detay nedeniyle dehşete düştü. Kadının iddiasına göre aynada kendisine doğru bakan bir çocuk vardı.İrlanda'nın Galway kentinde kentinde yaşayan 33 yaşındaki Cayley Boshoff isimli kadının başına gelenler, duyanları hayrete düşürdü. Boshoff, sevdiği grubun konserini izlemek için şehir dışına çıkarak, bir otele yerleşti.

HAZIRLANDIKTAN SONRA FOTOĞRAF ÇEKTİ
Boshoff, hazırlandıktan sonra boydan nasıl göründüğünü öğrenmek için telefonunu arkasına koyup, zamanlayıcı kurdu. Genç kadının telefonu, art arda fotoğraflar çekti. Bu sırada kadın, hazırlanmaya devam etti. Ancak Boshof, konsere geç kaldığı için fotoğraflara bakamadı.

ERTESİ GÜN GÖRDÜĞÜ ŞEY YÜZÜNDEN DEHŞETE DÜŞTÜ
Boshoff, ertesi gün fotoğraflarına bakmak istedi ve telefonunu çıkardı. Ancak gördüğü manzara karşısında dehşete düştü. Kadının iddiasına göre, aynada kendisine doğru bakan bir çift çocuk gözü vardı. Boshoff, başına gelenleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Fotoğraf kısa süre içerisinde binlerce yorum aldı.





Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık