IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 21.Kasım.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Hayatında hiç doğum kontrol hapı kullanmayan 11 çocuk annesi kadın yine hamile kaldığı için gelen eleştirilere ateş püsk




İngiltere'de yaşayan Courtney Rogers isimli kadın, evlendiğinden bu yana doğum kontrol hapı kullanmaması nedeniyle 11 kez hamile kaldı. Şu anda 12. çocuğuna hamile olan kadın, doğum kontrol hapı kullanmaması nedeniyle aldığı eleştirilere tepki gösterdi.Courtney Rogers isimli kadın, 33 yaşındaki papaz kocası Chris ile Ekim 2008'de dünyaevine girdi. Çift, evlendiklerinden bu yana hiç doğum hapı kullanmadı ve kadın neredeyse her yıl hamile kaldı. Şu anda 11 çocukları bulunan çift, 12. çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanıyor.

"GENİŞ AİLELERDEN HOŞLANMIYORLAR"
29 bin takipçili sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlarda bulunan Courtney Rogers, "İnsanlar bizi yargılıyorlar, çünkü geniş aileleri sevmiyorlar. Ancak ben bebekleri seviyorum ve evlendiğimde çok çocuğum olmasını istiyordum. Kendime de bir sayı belirlemedim" ifadelerini kullandı.

3 KEZ DÜŞÜK YAPTI
12. çocuğuyla birlikte 6 kız 6 da erkek çocuk sahibi olacak Courtney Rogers, daha önce 3 kez de düşük yaptığını dile getirdi. Çocuklarına en iyi eğitimi vermek için mücadele ettiğini belirten Rogers, artık yabancıların yorumlarına kulak kapattıklarını anlattı.





Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık