IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18.Ekim.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Aynı evde yaşadığı müstakbel damadıyla ilişkiye giren kadın, evlilik kararı aldı




Marisa adlı kız, başına gelenleri TikTok hesabı üzerinden paylaştı. Genç kız, beraber yaşadığı erkek arkadaşının kendisiyle birlikteyken annesiyle ilişki yaşamaya başladığını ve ikilinin evlilik kararı aldığını dile getirdi.Marisa adlı TikTok kullanıcısı, çektiği video ile yaşadığı ilginç olayı anlattı. Marisa, lisede tanıştığı ve beraberlik yaşadığı erkek arkadaşıyla bir süre sonra nişanlandı. Genç adam daha sonra Marisa'nın evine taşıdı. Evde Marisa, nişanlısı ve genç kızın annesi ile üvey babası birlikte yaşamaya başladı.

ANNE VE BABASI BOŞANDI
Aile beraber yaşamaya başladıktan sonra, genç kızın annesi ile üvey babası boşanma kararı aldı. Bu sırada annesi ile Marisa'nın nişanlısı yakınlaştı. Genç adam, daha da ileriye giderek nişanlısının annesiyle beraberlik yaşamaya başladı.

BİR SÜRE SONRA AYRILDILAR
Bu sırada Marisa, yaşananlardan haber sizdi. Çünkü nişanlısıyla ilişkisi devam ediyordu. Ancak ikili bir süre sonra ayrılma kararı aldı. Annesi ve nişanlısı da artık ilişkilerini gizleme gereği duymadı.

EVLİLİK KARARI ALDILAR
Fakat asıl sansasyonel olay, ikilinin ilişkilerini ciddiye bindirme kararından sonra yaşandı. Marisa, annesine yaptığını yanlış olduğunu söylerken, annesi Marisa'yı dinlemedi ve kızının eski nişanlısıyla evlenmeye karar verdi.Diğer yandan genç kızın TikTok hesabı üzerinden yayınladığı video, milyonlarca görüntülenme aldı.



Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık