IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 11.Ekim.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Hamile kadın, evinin yatak odasında ölü olarak bulundu! Ayrıldığı kocası ilk şüpheli




32 yaşındaki Michelle Darragh isimli hamile kadın, Melbourne şehir merkezinin 28 km doğusundaki evlerinde kanlar içerisinde bulundu. Darragh'ın kaldırıldığı hastaneye ölü olarak götürüldüğü kaydedilirken, polis ilk şüpheli olarak kadının eski kocasını belirledi. Kadının öldüğü gün, evin yakınında görülen adamın ayrıca eve girdiğine dair de bulgulara rastlandı.İngiltere'nin Melbourne kentinde yaşayan Michelle Darragh isimli hamile kadın, evlerinin yatak odasında ölü olarak bulundu. Kadının kısa bir süre önce Ben Coman isimli kocasından boşandığı belirtilirken, olayla ilgili detaylar da çok geçmeden ortaya çıktı.

KANLAR İÇERİSİNDE HASTANEYE KALDIRILDI
Michelle Darragh, komşuları tarafından yatak odalarında kanlar içerisinde bulunduktan sonra Royal Melbourne Hastanesi'ne götürüldü. Ancak doktorlar, kadının öldüğünü belirledi. Polis ekipleri olayın ardından harekete geçti.

GÜVENLİK KAYITLARINDA ÇIKTI
Evin etrafındaki güvenlik kayıtlarını inceleyen polis, kadının eski kocası Ben Coman'ı evin etrafında yürüyüş yaparken gördü. Evde de inceleme yapan ekipler, Ben Coman'ın eve girdiği yönünde bulgulara rastladıklarını ve şimdilik şüphelerin Coman üzerinde yoğunlaştığını ifade etti.

"MUTLU BİR ÇİFTLERDİ"
Michelle Darragh'ın komşuları da olayın ardından açıklamalarda bulundu. Komşular, çiftin evlerinden genelde ses gelmediğini ve mutlu bir evlilikleri olduğunu dile getirdi. Darragh'ın ise sorumlu bir anne olduğunu, ikinci çocuğunu kucağına almaya hazırlandığını söylediler.



Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık