IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 31.Ekim.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
vivo TWS Air2: Fiyat performans açısından dikkat çeken kablosuz kulaklık




vivo, TWS Air2 modeliyle kullanıcılarına daha iyi pil ömrü ve dayanıklılık sunuyor. Bluetooth 5.3 bağlantısı, 30 saate kadar oynatma süresi ve diğer özellikleriyle dikkat çeken kulaklık, fiyat performans açısından ön plana çıkıyor.

Ürettiği cihazlarla ülkemizde de önemli bir kitleye hitap eden vivo, her seviyeye uygun akıllı telefonlarının yanı sıra kablosuz kulaklık alanında da başarılı cihazlar ortaya koyuyor. Şirket, bugün fiyat performans açısından dikkat çekici vivo TWS Air2 modelini tanıttı.

vivo TWS Air2, 30 saate kadar oynatma süresi sunuyor

Son dönemdeki yükselişini sürdüren vivo, TWS Air serisinin ikinci modeliyle kullanıcılarının karşısında. Şirket, daha iyi pil ömrü ve dayanıklılık sunan vivo TWS Air2 modelini tanıttı. Kulaklıkta Bluetooth 5.3 bağlantısı da yer alıyor.

Vivo kulaklığına baktığımızda 14,2 mm sürücüler, 3D uzamsal ses ve DeepX 3.0 stereo ses özellikleri sunuyor. AAC, SBC ve LC3 ses codec bileşenlerini destekleyen kulaklıklar, AI çağrı gürültüsü azaltma ve 55 ms'ye kadar düşen gelişmiş düşük gecikme moduna sahip.

1.200 Hz dokunmatik örnekleme, 12 GB RAM, 64 Megapiksel OIS kamera: Vivo Y100 5G tanıtıldı!

Öte yandan en dikkat çekici özelliklerden birisi de uzun kullanım ömrü oldu. Vivo modeli, 30 saate kadar oynatma süresi sunuyor. IP54 toza ve su sıçramasına dayanıklı kulaklıklar, beyaz ve siyah renk seçenekleriyle geliyor. Model, 20 dolar fiyatıyla sahne alacak.

Özellikvivo TWS Air2Ses14,2 mm sürücüler, DeepX 3.0 stereo ses, 3D panoramik sesPilTek şarj ile 6 saat, şarj kutusu ile 30 saatGecikmeOyun modu ile 55 msDayanıklılıkIP54 sertifikasıBağlantıBluetooth 5.3, USB-C hızlı şarjDiğer özelliklerDokunmatik kontrol, AI asistan desteği

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık