IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Burcuna Göre En Seksi Özelliğin Ne?


KOÇ:Ateşli gözlerini kilitlediği hedefini çok geçmeden elde etmesi, olası flörtlerine çoğu zaman seksi gelir. Harika bir oyun kurucu olan Koç, dürtüselliğinin başrolde olduğu yatak odasını, yetişkinlere tahsis edilmiş evcilik alanına çevirir. Koç, ellerinde sıkıca tuttuğu ilişki iplerini keyfince çekiştirir, kavgası dövüşü boldur. Tartışma sonrası birkaç saniye süren fırtına sessizliğinin ardından, yatak odasında kasırgalar estirir. Koç fiziksel uyarılması sık, duygusal tetiği tutuk ancak hedefi on ikiden vurduğunda tutkulu bir aşıktır. Tek gecelik ilişkilerde boy gösterdiği çok olur.

BOĞA: Dünyevi zevklerin burcu Boğa, şehvetin ana vatanıdır. Dünyaya yemek, içmek ve tabi ki sevişmek için gelen zevk yumakları, yaşamı keyif parkına çevirmiş, haz kaynakları konusunda ehil olmuşlardır. Duygularıyla baharatladıkları şefkatli şehvetleri, seksilikten baş döndürür. Fiziksel zevkin dorukları beri gelsin, ardından şefkatli kucaklar yelpaze olsun açılsın, bayılırlar. Evleri ‘Hansel & Gratel’in ekmek kırıkları gibi, seksüel uyarıcıların yön levhalarıyla doludur ve her yol mutlu sona çıkar.

İKİZLER: Zihinsel olarak uyarılmayı seven İkizler, uyarmayı da ihmal etmez. Çocuksu tavırlarına iliştirdikleri zekâları, beklenmedik anda sarsan vurucu kelimelerini seksi kılar. O iletişim yoluyla cezbeder, partnerinden de zihnini harekete geçirecek cümleler bekler. Gündelikten ayırdığı özel hitaplarıyla partnerini baştan çıkarması meşhurdur. İkizler’in ne istediği belli; aşkın fiziksel niteliği narin pamuklara sarılmalı, zihinsel doyum ise ateşlerde yanmalıdır.

YENGEÇ:Partnerinin taleplerini sezgileri yoluyla bulur, çıkarır ve istediğini verir. Onun baştan çıkarıcı özelliklere ihtiyacı yoktur, nabızlara uygun şerbetlerle, kocaman kollarla sahiplendiği sevgilisinin arzu noktalarını tespit eder ve uyarır. Seksi dişinin peşinde koşanlar avucunu yalasın, Yengeç partnerinin yüreğinin götürdüğü aşk bahçelerinde dolansın! Bu kadar adanmışlık görülmüş şey değil!

ASLAN: Tanrı kadını yarattı ve ışıklı göklerden sahnelere attı! Dursa seksi, baksa seksi, güneş ışığında seksi, mehtapta seksi, poyrazın ışık esintisinde savrulan saçı, endamı seksi; bu kadın tepeden tırnağa seksi. En derin fantezilerin, en güçlü erotik mitolojilerin baş tanrıçası Aslan, gösterişli aşkların hizmetkarlarla dolu saray kraliçesidir. Her ilişkisini zevklerden zevk beğendiği epik bir şölene çevirir. Kameralarla yaşamayı seven dramatize Aslan rüyaları süsler, beyaz perdeyle örtülmüş gönüllerin yıldızı olur.

BAŞAK: Net çizgilerin kısıtlayıcı cazibesi, özel keyif alanlarını kırmızıya boyar. Kimi arzular önceleri etik kurallara takılsa da Başak çekingenliğini zamanla bir kenara koyar ve aşka diyalektik kapılar aralar. Başak, detaylara dalınca cezbeden, ayrıntılarda gizlenen, küçük adımlarla yaklaşan, günün sonunda mutlu son isteyen bir aşıktır. Biraz sabır! Zamanla minik seksi kırıntılar birleşir, resmin bütününü görenler olacakları hayra yorar. Rahatladıkça açılan, açıldıkça karmaşıklaşan Başak, detaylarında kaybetmenin çekimiyle, düş kapılarını açar.

TERAZİ:Romantik ortamlar yaratabilme, ruha temas etme, doğru ışık şiddetinde uygun ambiyansı yaratabilme kabiliyetleriyle daha ne olsun dedirtir Terazi. Kendinden tütsülü, tarzıyla büyüleyici Teraziler, ipek çarşaflara dolar, partneri isterse kadife de serer, çarşafsız da yatar. Flörtünün isteklerine aşırı duyarlı oluşu, onu en seksi kim listelerinde zirvelere taşır.

AKREP: Cinsellik denince dört ayağı, iki kulağı, tüm ruhu havaya dikilen, tutkulu Akrep’te sıra! Loş ışıklar, karanlık odalar, kokulu mumlar, kızıllar, bordolar, duvarları virane olmuş tabular, türlü türlü oyunlar, Akrep’in gizli mahzeninde aşka dair ne ararsan var! Aşırı sahiplenildiklerini fark edene dek, Akrep’in çekimine direnen baba yiğit az bulunur! Akrep göz ardı edilemez merak duygularını hedef alır, çekim alanına kalabalıklar sığdırır. Gizemleriyle çeker, sürprizleriyle tutku duvarlarını çatlatır, dehlizlerinde hapseder, en büyük şovların efendisi, nice fantezi bekçilerini şaşırtır. Aman dikkat Akrep’ler sınır tanımaz!

YAY: Ne çapkın şey, bir de hızlı, nerde akşam orda sabah nasıl dayanıyor? Derken bir yandan çekimine kapılanlara gelsin, “ama çok seksi!” dediğinizi duyar gibiyiz. Yüksek enerjisiyle aşka olan merakı, aurasını arzuya boyar, rengi gören kapılır, duyan yanaşır. Yay, bağlı olduğu değerleriyle uyumlanan partnerleriyle içsesinin peşinden gider. Sıradan insanların çekim alanlarına girmesi pek beklenmez, ilişkide keşif teması arayan Yay’lar yenilikçi yapılarıyla seksi olurlar.

OĞLAK: Soğuk kanlı tavırları oldukça seksidir. Oğlak’ların içinde yanar dağlar patlasa da dışarıda sert rüzgarlar eser. Ofis koridorlarında, hafta sonu kahvaltılarında, ilk randevularında, her yerde şık ve ciddi kostümünün altında gizlenen dişiliği, heyecan arayanlara, farklılık peşinde koşanlara, sürpriz yumurta gibi gelir. Bu ağır başlı görünümün altında yatan kaplan, görenlerin arzu tetikleyicisidir. Oğlak yan bakmasa da gururunu maske yapıp bakışlarına taksa da kontrollü bir aşık imajı çizse de seksi olmaktan kaçamaz.

KOVA: Marjinal nedir, kime denir? Cevabımız belliyse ve fantezi sınırlarımızı korkak alıştırmayıp en ilgincini bulduysak, Kova varım diyor! Bu sıra dışılık, zevkte farklılık arayan kulaklarda seksilik çanları çaldırır. Fazla aşk göz çıkarmaz taraftarı Kova’lar seksi olmasın da kim olsun? Tuhaflığıyla, marjinal aşka davet sembolü olan Kova, zorlanacak sınırların baş kahramanıdır. Kova bu; dur, durak bilmez! Duygularını adil paylaşıma açar, en seksi yarışmalarının galiplerini davet ettiği laboratuvarlarında, beyaz önlüğüyle deney yapar.

BALIK:Masal prenseslerini kim seksi bulmaz? Aşk tanımlarındaki yerden kesilen ayaklar, bulutlara açılan kanatlar, kaynağını Balık’ların büyülü dünyalarından alır. Başka bir gezegenden gelen romantizmi dünya üzerinde bulmak da oldukça seksi olur. Mistik tavırlarından gelen zarif çekimleri büyüleyicidirBalık burcunun asıl istediği ruhsal, zihinsel birliktelik ve derinliktir, seks bu ilişkiyi yücelttiği ölçüde kıymetlidir. Balık’ı duyumsayan, onun tılsımında kaybolanlar, seksilik nedir yeniden tanımlar.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık