IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Burçlarına Göre Erkeklerin En Can Sıkıcı Özellikleri!


Egosunu Fazla Şişirince Koçlar
Yüksek egoları! Tabii ki herkesin egosu olmalı, ancak bu başkalarını rahatsız etmeye başladığı noktada artık zararlı ego sınıfına giriyor. En iyi ders notlarının kendisinde olduğundan, herhangi bir toplantıdan sonra ne kadar başarılı bir sunum yaptığından ya da herkesin kendisini ne kadar beğendiğinden bahsediyorsa uzaklaşarak kaçmak istiyor insan.

Bir Teşekkür Bile Etmeyince Boğalar
Neden hiç teşekkür etmiyor ki? 🙁 Bazen içinden geliyor yemek yapıyorsun, bazen ertesi gün giymesi gereken gömleği ütülüyorsun, bazen de sadece yüzü gülsün diye ortalığı toparlıyorsun. Sonuç? Hiçbir teşekkür yok! Onun zevki ve rahatı için orada olduğun kesin ama bunu teşekkür edilecek bir şey olarak görmüyor diye düşünüyorsun. Aslında öyle değil, sadece biraz tembel olabildiği için kendi yapmaya üşeniyor ve sonucunda da böyle davranıyor.

Yeterince Bilgi Edinmeden Fikir Sahibi Olunca İkizler
Öğrenmeye açık, zihni sürekli aktif olan İkizler, kimsenin bilmediği konular hakkında bilgi sahibi olmaya bayılıyor, ancak o kadar çok konuyla aynı anda ilgileniyor ki bazen her alanda yüzeysel bir birikime sahip oluyor. İşte o noktada bilgisi derinlemesine sorgulandığında şaşırıp kalabiliyor. Çünkü bir İkizler erkeği demek bilgi açlığından dolayı her şey hakkında bir parça bilgisi olan biri demek.

Hayal Dünyasından Çıkamayınca Yengeçler
Hayal gücü yüksek olabilir ama bazı konularda hayal gücünün abartısına kapılıyor. Birbirinden güzel hayaller kuruyor ve kendini bazen o kadar çok kaptırıyor ki gerçek hayata döndüğünde hassaslığı ve duygusallığı tavan yapmış oluyor ve bir türlü buraya adapte olamıyor. Zaman zaman bunu etrafındakilere pek yansıtmıyor olabilir ama en yakınlarındakiler onu çok iyi tanıdıkları için leb demeden ne hissettiğini çok iyi anlıyor.

Halden Anlamakta Zorlanınca Aslanlar
Empati yoksunluğu! Bir olay karşısında atıp tutması, çoğu zaman kendini karşısındaki insanın yerine koymaması… Bazen öyle bir davranıyor ki sanki dünyada sadece o yaşıyormuşçasına kendini düşünüyor. Oysa ki kendini zayıf hissettiği noktalarda bu tavra giriyor, içindeki güçsüz tarafı ortaya çıkarmamak için empati yoksunu gibi görünüyor. Bu davranışlarıyla kendinden daha da uzaklaştırıyor, bir türlü haberi olmuyor.

Saplantılı Derecede Düzen Bağımlısı Olunca Başaklar
Düzen, tertip, intizam! Tamam belli bir noktaya kadar özellikle erkeklerin düzenli ve titiz olması çok güzel ama Başak bu durumu bazen öyle abartıyor ki… Her yeri didik didik çamaşır suyuyla temizliyor, çoraplarını renk tonuna göre diziyor. Detaycılığın kadınlar tarafından zaman zaman ilgi çekici bulunabiliyor ama her şeyin fazlasının zarar olduğunu unutmamalılar.

Eleştirinin Dozunu Kaçırıp Farkında Olmadan Hakaret Edince Teraziler
Farkında olmadan yapılan mini hakaretler. Çoğu zaman şakayla karışık yapılan hakaretler Terazi’nin başının altından çıkıyor. Keskin bir estetik anlayışına sahip olduğu için zaman zaman etrafındaki insanların görünüşleri ya da giyimleri ile ilgili üzücü yorumlar yapıp, farkında olmadan kalp kırabiliyor. Aslında asla kötü bir niyeti yok, zaten sorulduğunda da ben öyle bir şey yapmam ki diyor.

Duygularını ve Düşüncelerini Kendine Saklayınca Akrepler
Gizemli ve ketum olması! Kırılmaktan korktuğu için kalbini en yakın arkadaşlarına bile tam anlamıyla açamıyor, sorunlarını çoğu zaman kendi kendine çözmeye çalışıyor. Yüzü asıldığında neyinin olduğunu merak ediyorsun, keşke elimden bir şey gelse diyorsun ama ne mümkün! Bazen tam anlamıyla bir kapalı kutu oluyor, hiçbir şey anlatmıyor. Böyle zamanlarda onu kendi haline bırakmalısınız, emin olun kendi istediği zaman sizinle konuşacak, dertlerini paylaşacak!

Romantizmden Yoksun Bırakınca Yaylar
Romantizmin ne olduğunu bilmemeleri! Tamam tamam abartıyoruz, ama bağlanmaktan bazen öyle bir kaçıyorlar ki onu tanımasak duygusuz diyeceğiz. Biz de demiyoruz ki her an göz göze, diz dize, mum ışığında yemek yenilsin, sevgi sözcükleri havada uçuşsun. Ancak ilişkide her duyguyu tatmak istiyor insan, değil mi? Yürüyüşe çıktığınızda gördüğünüz papatyadan bir demet toplasa, hiçbir şey söylemese bile onu hediye etse fena mı?

Yeniliklere Kendini Kapatınca Oğlaklar
Kesinlikle geleneksellikleri! Nesiller boyu gelen kurallara uymak istiyor, her hafta sonu ailesiyle yemek programı yapıyor, evlenmeden aynı evde kalmanıza pek sıcak bakmıyor. Elbette ki onun evinde kalmanıza bir şey demiyor ancak onu çok iyi tanıdığınızda bundan az da olsa rahatsızlık duyduğunuzu fark edebiliyorsunuz. Her bayramda mutlaka aile büyüklerini ziyaret etmek istiyorlar. Senenin tek tatili olsa bile denize ayağınızı bile sokamadan tatili kapatıyorsunuz. Hal böyle olunca ister istemez insanın siniri bozuluyor.

Bağlanma Korkusu Yaşayınca Kovalar
Bağlanma korkusu! Çok özgür ruhlular, bireyseller, bağımsız ve aykırılar. Hatta zaman zaman muhalif ve soğuklar. Aslında Kova erkeğini çekici kılan özellikler de bunlar ama sanki biraz özgür ruhlarını bir tık düşürseler mi? Kimse onları bağlayıp eve kapatma düşüncesinde değil zaten ama böyle kalırsa Kova erkeği yüzünden acı çeken kadın sayısı bir hayli aratacak.

Aklı Bir Karış Havada Gezerken Balıklar
Her ne kadar duygusal, naif, şefkatli ve merhametli olsalar da Balık erkeği zaman zaman unutkan olabiliyor. Diyelim ki akşam en yakın arkadaşının doğum günü var ve hazırlıkları üç gün önceden bitirdinizHeyecanlı bir şekilde onu arıyorsunuz ama bir baktınız ki programı tamamen unutmuş! O kendi hayal dünyasında gezmekten akşam sana ne yemek yapsa diye düşünüyor. Başkası duysa buna neden sinirinin bozulduğunu anlamayabilir, hatta buldun da bunuyor diyebilir 🙂 Fakat bunlar birkaç kere üst üste olunca keyif kaçırabiliyor, tabii.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık