IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Burçlar Ayrılık Acısını Nasıl Atlatır?


Yengeç Burcu Aşk Acısını Nasıl Atlatır?
Duyguların efendisi Yengeç, maalesef ki ayrılık sonrası son derece hassas olacaktır. Hatta Yengeç’e Zodyak’ın ayrılık acısını en zor atlatan burcu gibi bir nişan bile verilebilir. Yemek yapmayı ve yemeyi seven Yengeç, mutfakta geçirebilir. Zaten sevdiği bir aktivite olan yemek yapma, onun için iç huzurunu tesis etmenin ve kafasını dağıtmanın bir yolu olacaktır. İtalyan mutfağı gibi değişik mutfakları öğrenebileceği ya da daha cup cake kursları gibi eğlenceli kurslar da onun için uygun olabilir. Elbette anıları aklına geldikçe, o yumurtaları mikserle daha bir hırsla çırpacaktır.

Aslan Burcu Aşk Acısını Nasıl Atlatır?
Son derece gururlu biri var karşımızda. Aslan burcu asla zayıf tarafını göstermek istemez. Giyinir kuşanır, en güzel gülümsemesini takınır ve pek çok yerde eğlenirken fotoğraf çeker. Tabi ki daha sonra bunları “herkesin” görebileceği şekilde sosyal medyada yerlerde paylaşır. Böylece yıkılmadım ayaktayım mesajını çok net vermiş olur. Aslına bakarsanız rol falan da yapmıyordur, gerçekten de yıkılmamıştır ve hayatın tadını çıkarmaya devam ediyordur. Onun değil, karşı tarafın kaybıdır, neticede o bir aslandır.

Başak Burcu Aşk Acısını Nasıl Atlatır?
Sevgili Başak, her daim mantıklıdır. Ayrıca diğer toprak burçların göre değişen koşullara uyum sağlama konusunda da gayet hızlıdır. Duyguları değil mantığı ağır basacak, Başak ayrılık sonrası hayatına hızlı bir şekilde adapte olacaktır. Artık hayatını tek başına yaşayacağına göre eski sevgilisinin evde işgal ettiği tüm eşyalardan kurtulabilir. Tüm dağınıklıklardan kurtulur ve evde yeni bir düzenlemeye gider. Yani ayrılıktan da verimli olmak için bir sebep bulur çıkarır. Ancak bu kuruntu yapmayacak ve takıntılı davranmayacak demek değil elbette, o da arada eski sevgiliyi stalklamasın mı?

Terazi Burcu Aşk Acısını Nasıl Atlatır?
Terazi, yalnız kalmaktan hiç hoşlanmaz ve oldukça hareketli bir sosyal hayata sahiptir. Ayrılık sonrasında da sosyal hayatını aktif bir şekilde yaşamaya devam eder. Paylaşımcı bir yapısı olan Terazi burcu duygularını da paylaşmayı sever. Bu nedenle hemen arkadaşlarını arar ve akşam için renkli bir organizasyon yapar. Kalabalık içinde olmak kafasını dağıtmasını sağlar. İlk geceyi yalnız geçirecek değil ya. Hem her koşulda eğlenmek gerek.

Akrep Burcu Aşk Acısını Nasıl Atlatır?
Her konunun derinine inmeyi seven ve kuşkucu bir var karşımızda. Akrep burcu yaşamın her alanında var olmak ister. Meraklıdır. Bu nedenle ayrılık sonrasında da ilk yapacağı şey telefonundan acil durum falcısını arayıp randevu almak olacaktır. İlişkisi bitmiş olabilir ama sonrasında olayların nasıl ilerleyeceğini bilmek ister. Hayata karşı tutkuludur. Ancak bu tutku eski sevgilisinin neler yaptığını öğrenmek istemesine engel olamaz. Hayat onun kontrolü dışına mı çıksın, yok artık!

Yay Burcu Aşk Acısını Nasıl Atlatır?
Yaşayarak öğrenen ve hayata pozitif bakan Yay burcu; ayrılık sonrasında yaşadıklarını, deneyimler defterine yazılmış hoş birer hikaye olarak görecektir. Ancak yine de enerjisini temizlemek ve bedenini de ruhunu da yeni deneyimlere daha doğrusu maceralara hazırlamak ister. Yapacağı ilk şey bununla ilgili bir kursa gitmek olur. Bu noktada belki bir parça kararsızlık yaşayabilir. Çakralarını açmak mı yoksa yogaya başlamak mı daha iyi karar vermesi zor ne de olsa.

Oğlak Burcu Aşk Acısını Nasıl Atlatır?
Aşırılıktan hoşlanmayan Oğlak, bize çoğu zaman duygularını ameliyatla aldırmış gibi gelse de aslında aklını mantığını kullanarak pek de iyi bir şey yapmaktadır. Ayrılık sonrasında da yine aynı şekilde ölçülü ve kontrollü davranır ve aklın yolundan çıkmamaya çalışır. İki medeni insanın ilişkisini bitirmesinden daha doğal ne olabilir ki der, çok yoğun duygusal devinimler yaşamaz. Gerçekçi olmak gerekir. Sonuçta yüzemeyen bir gemiyi karada sürümeye gerek yoktur. Bu nedenle kendini işine ve kariyerine verecektir. Hayatını dümeni onun ellerinde güvendedir.

Kova Burcu Aşk Acısını Nasıl Atlatır?
Rasyonellik deyince akla gelen ilk isimlerden biri Kova. İlişkide bile her zaman mantıklı kararlar almaya ve bireysel alanını korumaya çalışır. Acı çekmek çok da ona göre değildir. Ayrılık sonrası bir Kova’nın yapacağı şey enerjisini derneklerde veya toplumsal örgütlere vermek olacaktır. Barınaklarda gönüllü çalışmak hem duygusal hem de bedensel olarak onu tatmin edecektir. Bununla birlikte ayrılığın getirdiği iyi bir şeyler de vardır. Mesela artık yatağın sağı da solu da kendisine kalmıştır. Yaşasın özgürlük!

Balık Burcu Aşk Acısını Nasıl Atlatır?
Son derece duygusal, romantik ve hatta melankolik biri var karşımızda. Balık burcu ayrılık sonrasında duygularını dibine kadar yaşar ve bundan çekinmez. Adeta ayrılık acısının hakkını vermek ister gibi bir hali vardır. Öncelikle yanına koca bir paket peçete alır. Kendine bir kadeh şarap koyar ancak şişeyi yakına bir yere bırakmıştır. Elbette bu ambiansı romantik bir film ile taçlandırıp doya doya ağlayacak, bir an için acıların en büyüğünü yüreğinde hissedecektir, sonrasında hayata kaldığı yerden devam edecektir. Ne sandınız Balık bu, acının en derinini hissedebiliyor olması bir ömür acı çekeceği anlamına gelmez
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık