IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23.Nisan.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Beşiktaş, Ümraniyespor'u deplasmanda 2-0'lık skorla mağlup etti




Son dakika: Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda karşılaştığı Ümraniyespor'u Redmond ve Aboubakar'ın golleriyle 2-0'lık skorla mağlup etti.Spor Toto Süper Lig'in 31'inci haftasında Ümraniyespor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar yıldızlarıyla zafere koştu.

PERDEYİ REDMOND AÇTI
Kara Kartal, 25. dakikada Redmond'ın golüyle öne geçti. Son haftaların parlayan yıldızı olan İngiliz futbolcu, Cenk'in şık pasını ustalık işi bitirişle sonuçlandırdı. Beşiktaş maçta öne geçti.

SAHNE SIRASI ABOU'DA
71'de sol çaprazdan topu alan Vincent Aboubakar, harika çalımlarla ceza sahasına girdi. Çaprazdan düzgün bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi. Beşiktaş bu golle iyice rahatladı. Kalan dakikalarda sonuç değişmedi ve Siyah-Beyazlılar maçı 2-0 kazandı.

GALATASARAY'A GÖZDAĞI
Haftaya lider Galatasaray'ı konuk edecek olan Kara Kartal, derbi öncesi hem moral depoladı hem de rakibine gözdağı verdi.

FARK 1 PUANA İNDİ
Ligde puanını 62'ye çıkartan Siyah-Beyazlılar, Fenerbahçe ile olan puan farkını 1'e indirdi. Beşiktaş 30, Fenerbahçe ise 28 maç oynadı.

SON 7 MAÇTA 7 GOL
Beşiktaş'ın Kamerunlu forveti Aboubakar, son 7 lig maçında 7 kez gol sevinci yaşadı. Ankaragücü, Başakşehir, İstanbulspor, Fenerbahçe, Ümraniyespor 1'er gol, Giresunspor maçında ise 2 gol attı.

Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık