IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 30.Eylül.2019   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Beşiktaş, Trabzonspor'a 4-1 mağlup oldu!


Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, Trabzonspor'a 4-1 mağlup oldu. Trabzonspor'un gollerini Dorukhan Toköz (kk), Jose Sosa, Sörloth ve Nwakaeme kaydetti. Beşiktaş'ın tek golü Güven Yalçın'dan geldi. Bu sonuçla Beşiktaş, haftayı 16. sırada tamamladı.



Beşiktaş, Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor'a konuk oldu. Bordo-mavili ekip, karşılaşmayı 4-1 kazandı. Trabzonspor'a galibiyeti getiren goller Dorukhan Toköz (kk), Jose Sosa, Sörloth ve Nwakaeme'den geldi. Beşiktaş'ın tek golünü Güven Yalçın kaydetti. Bu sonuçla Trabzonspor 9 puana ulaşırken, Beşiktaş 5 puanda kaldı ve 16. sıraya geriledi.

HÜSEYİN 11'E GERİ DÖNDÜ
Getafe ve Demir Grup Sivasspor maçlarında formasını mevkidaşı Gaston Campi'ye kaptıran Trabzonspor'un genç stoperi Hüseyin Türkmen, hafta içerisinde bordo-mavili kulüple 5 yıllık yeni sözleşme imzaladıktan sonra Beşiktaş maçında yeniden 11'deki yerini aldı.



BEŞİKTAŞ'TA 3 DEĞİŞİKLİK
Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı ise ligde son oynadıkları ve 1-1 berabere kaldıkları İstanbul Başakşehir maçının ilk 11'inden farklı olarak Trabzonspor karşısına üç değişiklik yaparak sahaya çıktı. Cezalı Ljajic'in yanı sıra Douglas ile Diaby'i yedek kulübesine çeken Avcı, bu oyuncuların yerine ilk 11'de Vida, Oğuzhan ve Boyd'a görev verdi.



ŞENOL GÜNEŞ DE MAÇI İZLEDİ
Bu arada A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş de Medical Park Stadı'na gelerek Trabzonspor-Beşiktaş mücadelesini tribünden takip etti.


MAÇA YOĞUN İLGİ
Trabzonsporlu taraftarlar, Beşiktaş karşılaşmasına yoğun ilgi gösterdi. Medical Park Stadı tribünlerinin tamamına yakınını dolduran bordo-mavili taraftarlar, karşılaşma öncesi sahaya ısınmaya çıkan futbolculara da alkışlarla moral verdi. Beşiktaş taraftarları da kendilerine ayrılan bölümün önemli kısmını doldurarak zorlu deplasmanda takımlarını yalnız bırakmadı.




Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık