IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 03.Nisan.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Kadıköy'ün büyüsünü bozdu! Şenol Güneş 23 yıllık seriyi bitirdi




Beşiktaş, Süper Lig'in 27. haftasında 10 kişi kaldığı mücadelede Fenerbahçe'yi 4-2 yenerek sahadan galip ayrıldı. Şenol Güneş, 23 yıl sonra Kadıköy'de ilk kez lig maçı kazanarak tarihe geçti.

Beşiktaş mücadelenin 50. dakikasında 10 kişi kaldığı karşılaşmadan 4-2 galip ayrılarak puanını 52'ye yükseltti. Siyah-beyazlılar, almış olduğu bu sonucun ardından lider Galatasaray'ın 11 puan gerisinde yer alarak 3'üncülüğünü korudu.


GÜNEŞ'TEN KADIKÖY'DE İLK GALİBİYET
Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, kariyerinde Şükrü Saraçoğlu stadyumunda Süper Lig'de ilk kez hoca olarak galibiyet aldı. Deneyimli teknik adam daha önce Trabzonspor ile 7, Bursaspor ile 1, Beşiktaş ile 4 kez, Antalyaspor ve Sakaryaspor ile 1'er kez olmak üzere toplam 14 kez Kadıköy'de lig maçına çıkmıştı.

TARİHE GEÇTİ
Beşiktaş ile 15. kez Kadıköy'e rakip hoca olarak gelen Şenol Güneş, sahadan 4-2 galip ayrılarak Kadıköy'de ilk lig galibiyetine ulaştı. 70 yaşındaki çalıştırıcı, bu galibiyetle tarihe geçti.

TEK GALİBİYETİ ZİRAATTE
2014/2015 sezonunda Bursaspor'u çalıştıran Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe ile eşleşmişti. Güneş'in takımı sahasındaki ilk maçı 1-0 kaybetmesine rağmen, Şükrü Saracoğlu'ndaki maçı 3-0 kazanarak tur atlamıştı.

Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık