IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 30.Temmuz.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Beşiktaş, bonservisi elinde bulunan Tolga Ciğerci'yi transfer etmek için harekete geçti


Josef de Souza'nın sakatlığıyla sarsılan Beşiktaş, rotayı Tolga Ciğerci'ye çevirdi. Galatasaray ve Başakşehir formaları giyen, son olarak da Başakşehir'de top koşturan 30 yaşındaki futbolcu İstanbul ekibi ile sözleşmesinin bitmesinin ardından boşa çıkmıştı. Deneyimli orta saha ile uzun süreli kontrat imzalamak istemeyen siyah-beyazlıların, futbolcuya 1 yıllık sözleşme teklif ettiği ifade edildi.

30.07.2022 12:59 - Güncelleme: 30.07.2022 13:11
Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala Beşiktaş'ta transfer hareketliliği sürüyor. Josef de Souza'nın sakatlanarak 2-2.5 ay sahalardan uzak kalmasının ardından siyah-beyazlılar bu bölge için rotayı tanıdık bir isme çevirdi.
BONSERVİS BEDELİ ÖDENMEYECEK

Akşam.com.tr'de yer alan habere göre, Brezilyalı başarılı futbolcu Josef'in sakatlık sonrasında 11'deki yerini alacağı düşünüldüğü için bu bölgeye yerli ve maliyeti düşük bir isim bakılıyordu. Tolga Ciğerci'nin ise en az 2 yıllık sözleşme istediği öğrenildi. Pazarlıklar sürüyor. Oyuncu boşta olduğu için herhangi bir bonservis bedeli ödenmeyecek. Sadece yıllık ücret karşılığında kadroya katılacak. Buradaki en büyük sorun ise mukavelenin süresi.

SÖZLEŞMEYE OPSİYON KOYULACAK

Yönetim, Tolga Ciğerci ile uzun süreli bir sözleşme yapmak istemiyor. Ancak alınan bilgilere göre sözleşmeye opsiyon koyulacak. Milli futbolcu Tolga Ciğerci, önümüzdeki sezon belli sayıda maça çıkması halinde sözleşmesi otomatik olarak 1 sene daha uzayacak. Tolga Ciğerci de opsiyondaki maç sayısını kabul ederse ardından taraflar resmi sözleşmeyi imzalayacak.
Haberler.com - Spor
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık