IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 24.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Galatasaray'a imza atması beklenen Anthony Nwakaeme, Arabistan yolcusu


Trabzonspor ile yollarını ayıran ve adı uzun süre Galatasaray ile anılan Anthony Nwakaeme'nin, yeni adresinin neresi olacağı merak konusuydu. Bu doğrultuda, Suudi kulübünden gelen teklifi kabul eden Nwakaeme, sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeyi imzalamak için Riyad şehrine iniş yaptı. Henüz hangi Arap takımına imza atacağı belli olmayan Nwakaeme kariyerini Suudi Arabistan'da sürdüreceği belirtildi.
Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığı habere göre, Bordo-mavililer ile sözleşme yenilemeyen ve uzun süre transfer gündeminin 1 numaralı isimlerinden olan Anthony Nwakame'nin yeni takımı belli oldu.
KULÜBÜN İSMİ BELLİ DEĞİL, SAĞLIK KONTROLÜNDEN SONRA İMZALAYACAK

4 sezon başarı ile formasını terlettiği ve geçen sezon şampiyonluğun mimarlarından olan Nwakame, Trabzonspor'la sona eren sözleşmesini yenilememe kararı almıştı. Bunun üzerine yeni bir maceraya atılmak isteyen kanat forvet, Suudi Arabistan'da kariyerine devam edeceği, resmi sözleşmeye imzalamak için Riyad'a gittiği bildirildi. Hangi kulübe imza atacağı ve sözleşme detayları ne olduğu ise bilinmiyor.
GALATASARAY'DA İLGİLENMİŞTİ

Trabzonspor ile bağlarını koparan Anthony Nwakame'nin, Galatasaray'a gideceği haberleri manşetleri süslemişti. Sarı-kırmızılı ekibin, Nijeryalı futbolcuya 1 milyon eurodan 1+1 yıllık sözleşme sunduğu belirtiliyordu.
4 SEZONDA SKORA BÜYÜK KATKI SAĞLADI

Trabzonspor'un, İsrail takımlarından Hapoel Beer Sheva'dan 1 milyon euro civarına transfer ettiği Nwakeme, Bordo-mavili formayı terlettiği sürede 145 maça çıkıp, 47 gol ve 35 asistlik performansa imza attı. Öte yandan Nwakeme, geçtiğimiz sezon şampiyonluk ipini göğüsleyen Trabzonspor'da 36 maçta 15 gol, 11 asistle önemli rol oynadı.




Haberler.com / Bilsay Özer - Spor
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık