IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 22.Temmuz.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Manchester United teknik direktörü Erik Ten Hag'ın Ronaldo çıkışı büyük yankı uyandırdı: Onu bekleyemeyiz


Günlerdir futbol gündeminin ana maddelerinden biri olan Cristiano Ronaldo'nun geleceği belirsizliğini koruyor. Manchester United'da teknik direktör Erik ten Hag henüz kampa katılmayan ve takımdan ayrılacağı ifade edilen Cristiano Ronaldo ile ilgili net konuştu: Ronaldo'yu bekleyemeyiz.

İngiliz devi Manchester United'da Cristiano Ronaldo belirsizliği sürüyor. Henüz kampa katılmayan Ronaldo için farklı iddialar gündemdeki yerini korumaya devam ederken teknik direktör Erik ten Hag, düzenlenen basın toplantısında bu konuya değindi.
"RONALDO'YU BEKLEYEMEYİZ"

Takımdan ayrılmak istediği belirtilen ve adı farklı kulüplerle anılan Cristiano Ronaldo'nun son durumu sorulan Hollandalı çalıştırıcı,"Geçtiğimiz haftayla durum aynı. Onun için endişelenmiyoruz. Ronaldo'nun durumu için bu ifade doğru bir kelime değil. Şu anda takımdaki oyunculara odaklandım ve harika bir iş yapıyoruz. Ronaldo'nun takıma katılmasını bekleyemeyiz. Bir parça mutsuz hissediyor, Nasıl çözebiliriz buna bakacağız. Ben onunla çalışmak istiyorum. Onu, sonrasında takıma adapte edeceğiz" dedi.
ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OYNAMAK İSTİYOR

Dünya basınında geniş yankı bulan Ronaldo'nun ayrılık isteğinin arkasında yatan sebep ise Şampiyonlar Ligi'nde boy gösteren bir takımda forma giymek. Geçtiğimiz sezonun başında Juventus'tan ayrılarak Manchester United'a dönen Cristiano Ronaldo, 38 maçta süre alırken 24 gol ve 3 asist kaydetti.




haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık