IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.Eylül.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Her Şey Yolunda Giderse 20 Yıl Sonra Okul Servis Ücretinin Maliyetini


Her Şey Yolunda Giderse 20 Yıl Sonra Okul Servis Ücretinin Maliyetini Çıkarmaya Başlayacak Olan Efe Ozan Eycen(6), İlkokula Başladı...

Yeni öğretim yılında ilkokula başlayan yaklaşık 1 milyon öğrenciden biri olan Efe Ozan Eycen(6), maliyetini çıkarma yolunda ilk adımı da atmış oldu. Her şey yolunda giderse yaklaşık 20 yıl sonra bu yılki okul servisi ücretinin maliyetini karşılamaya başlayacak olan minik Efe'nin okula başlama heyecanı gözlerinden okunurken, büyük ihtimalle ölü yatırım olduğunu henüz fark etmemiş olduğu ise dikkatlerden kaçmadı.
Aylık eğitim gideri olan 5500 TL'nin tamamını karşılayacak kadar para kazanması en iyi şartlarda bile 25 yıl sürecek olan Efe Ozan'dan beklentilerinin en azından servis ücretini çıkarması olduğunu belirten baba Onur Eycen, "Okula verdiğimiz para o kadar koymuyor bak. Ondan zaten vazgeçtik, geri ödemesi imkansız gibi bir şey ama ama her ay servise 600 TL vermek gerçekten canımı sıkıyor. Onu bir şekilde geri alamazsak çok fena bilenicem ben bu oğlana... Hayır yani yaktığı benzine bile değmeyecek ben ona üzülüyorum" sözleriyle şu aşamada zararı minimize etmeye odaklandıklarını ifade etti.
Oğullarının, ilkokul ve liseyi başarıyla bitirip, iyi bir üniversiteden mezun olup, şansı yaver giderek çok da vakit kaybetmeden bir işe girmesi durumunda bundan yaklaşık 18 yıl sonra aylık 350 ile 500 dolar arası bir para kazanmasının ihtimal dahilinde olduğuna dikkat çeken anne Özge Eycen ise konuya daha iyimser yaklaşan taraf oldu. Eşinin "Bunu illa okula yollamamız şart mı ya? Bak Bill Gates falan hep okulu yarım bırakmışlar. Pandemide de hep uzaktan eğitim aldı çocuklar. Demek ki öyle de olabiliyor yani" şeklindeki çıkışlarına rağmen geri adım atmadığını belirten Eycen, en azından ilk bir kaç sene çocuğun performansını görüp ona göre bir yol haritası çizmenin daha mantıklı göründüğüne işaret etti.



zaytung.com

  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık