IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.Eylül.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Apple, Türkiye Piyasası İçin Özel Olarak Üretilen Boş iPhone 14'ü Tanıttı: ''Kılıf gibi düşünün...''


Dün gerçekleşen lansmanla dünyaya yeni iPhone 14'ün tanıtımını yapan teknoloji devi Apple, Türkiye pazarını da unutmadı. iPhone 14 lansmanının hemen ardından Türkiye pazarı için özel bir sunum gerçekleştiren Apple CEO'su Tim Cook, Boş iPhone 14'ü Türk kullanıcıların beğenisine sundu.
iPhone 14'ün piyasaya sürülmesiyle eş zamanlı olarak Boş iPhone 14'ün de Türkiye'de satışa sunulacağını belirten başarılı CEO, tahmini satış fiyatı olarak 6000 TL civarında bir rakam öngördüklerlerini ancak döviz kurunun o günkü durumuna göre bu rakamın yukarı yönde oynayabileceğini ifade etti.
Cook, boş iPhone 14'lerin sadece kasadan ibaret bir model olduğunu ve bir çeşit kılıf gibi düşünebileceğini açıklarken, dış görünüş itibariyle normal iPhone 14'lerden hiçbir farkının olmadığının da teminatını verdi. "Orjinal Apple logomuzun olduğu 1. sınıf bir ürün. Çarpmaya, düşmeye, yağmura, çamura karşı son derece dayanıklı. en önemlisi de bir ortamda masaya koyduğunuzda çok dikkatli bakılmazsa sanki iPhone 14'e sahipmişiniz hissi veriyor. Biz uyumluluk adına içerisine yine eski iPhone'lardan birini koymanızı öneriyoruz. İphone 8 olur 7 olur artık gücünüz en son hangisine yettiyse ama şart da değil. Xiaomi falan da koyabilirsiniz." sözleriyle ürünün öne çıkan özelliklerini anlatan başarılı CEO, Apple olarak Türk tüketicilerin kendilerini daha az fakir hissetmelerine yönelik çözümler üzerinde çalışmaya devam edeceklerinin de altını çizdi.



zaytung.com

  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık