IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 20.Temmuz.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Yozgat Belediyesi, Şehre Gelebilmek İçin Otobüs Biletine 500 TL Veren


Yozgat Belediyesi, Şehre Gelebilmek İçin Otobüs Biletine 500 TL Veren Vatandaşları Aşırı Bir Beklentiye Girmemeleri Konusunda Uyardı: ''Yozgat yine aynı Yozgat...''

Yozgat Belediyesi'nden Kurban Bayramı tatilinde bir nedenden Yozgat'a gelmeyi planlayan vatandaşlara önemli bir uyarı geldi. Belediye'den yapılan açıklamada, sırf gelirken otobüs biletine 500, uçak biletine 1100 TL verdi ya da kendi aracıyla 2000 TL'lik benzin masrafı yaptı diye Yozgat konusunda aşırı bir beklentiye girilmemesi gerektiğine dikkat çekilirken "Tamam ulaşım bedeli yükselmiş olabilir ama sonuçta ulaşacağınız yerde öyle pek aman aman bir değişiklik yok. Yozgat yine Yozgat" ifadelerine yer verildi.
Konuyla ilgili olarak bir basın toplantısı düzenleyen Yozgat Belediye Başkanı Muzaffer Baysuk, son zamanlarda şehre dışardan gelenlerden duyulan yoğun şikayetler üzerine böyle bir açıklama yapmak durumunda kaldıklarını belirtti. "Vatandaşımız diyor ki işte ben geçen sene 120 TL'ye geldiğim şehre bu sene 500 TL'lik biletle geldim, 200 de yolda harcadım. Masraf 5-6 katına çıktı ama sonuçta gördüğüm şey aynı diye serzenişte bulunuyor. Tabii o da kendince haklı gibi ama maalesef durum bizim kontrolümüzde değil. Yoksa bana kalsa da buraya gelmek için para harcamak biraz saçma" diyen Baysuk, kimseye "Bu sene çok masraf yapacaksınız belki ama ödediğiniz her kuruşa değecek" şeklinde bir vaatte bulunmadıklarına dikkat çekti.
Özellikle bilete 1000 TL'den fazla ödeyerek şehre Tokat ve Kayseri üzerinden uçakla gelenlerin büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını belirten Baysuk, "Ben o paraya Almanya'ya uçardım diyenler var. E uçsaydın o zaman? Siz bilete dünya para verdiniz diye burası Berlin olmuyor. Napalım? October Fest mi yapalım sizin için?" derken, önümüzdeki günlerde herhangi bir yolla Yozgat'a gelecek olan vatandaşların fiyat/performans beklentilerini düşük tutmalarında fayda olduğunu ifade etti.



zaytung.com

  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık