IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 27.Haziran.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Artan Ulaşım Maliyetlerine Karşı Hükümetten İlk Adım: Koronavirüs


Artan Ulaşım Maliyetlerine Karşı Hükümetten İlk Adım: Koronavirüs Önlemleri Kapsamında Şehirlerarası Seyahat Yasağı Geri Dönüyor...

Son 1 yılda akaryakıtta yaşanan %400'lük fiyat artışı sonrası ulaşım maliyetleri de katlanırken, hükümetten bu konuda ilk adım da geldi.
Vatandaşlardan gelen yoğun şikayetler üzerine Sağlık Bakanlığı, Ulaştırma Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı tarafından oluşturulan ortak komisyon bugün ilk toplantısını gerçekleştirirken, ulaşım sorununun giderilmesi konusunda ilk somut adımlar da atılmaya başlandı.
Toplantı sonrası yapılan basın açıklamasında, Koronavirüs önlemleri kapsamında şehirlerarası seyahat yasağının yeniden devreye alınacağı ve yasağın ilk etapta Kurban Bayramı tatilini kapsayacak şekilde uygulanacağı ifade edildi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Virüs tehlikesi henüz tam olarak geçmiş değil. 3-5 de olsa hala vaka var yani. Unutmayalım ki zamanında da tek bir vakadan bütün dünyaya yayıldı bu illet. O yüzden maalesef bu bayramı da sevdiklerimizin iyiliği için onlardan uzak geçirmek durumundayız" sözleriyle kararı kamuoyuna duyurdu.
Farklı şehirlerde yaşayan hısım akrabaya karşı 'Bayramda fakirlikten gelemiyoruz' demektense 'yasak olduğu için gelemiyoruz' deme imkanı sunan şehirlerarası seyahat yasağının ilerleyen günlerde vatandaşlardan gelecek talebe göre süre ve kapsamının daha da genişletilebileceğini belirten Koca, "bu yıl tatile gidemeyecek vatandaşlarımız için de hoş sürprizlerimiz olabilir" ifadelerine yer verdi.



zaytung.com

  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık