IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 19.Mart.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
vivo Pad 3 Pro Tanıtıldı: İşte Özellikleri




Ürün yelpazesini genişletmek için yoğun mesai harcayan vivo, uzun bir süredir merakla beklenen Pad 3 Pro adlı tablet modelini nihayet tanıttı. Cihaz, vadettikleri ile dikkat çekmeyi başardı. İşte vivo Pad 3 Pro teknik özellikleri…

vivo Pad 3 Pro özellikleri

Markanın ana vatanı Çin'de tüketicilerin karşısına çıkan vivo Pad 3 Pro, 13 inç boyutunda 3.1K çözünürlüğe sahip ekranla geliyor. 144 Hz yenileme hızı ile desteklenen bu ekran, göz koruma teknolojisini de barındırıyor.

Cihaz, MediaTek imzası taşıyan Dimensity 9300 işlemcisinden güç alıyor. 4 nm fabrikasyon sürecinden geçen bu işlemci; bir adet 3.25 GHz hızında ARM-Cortex X4, üç adet 2.85 GHz hızında ARM-Cortex X4 ve dört adet 2.0 GHz hızında ARM-Cortex A720 çekirdeklerinden oluşuyor.

Star Işığı kullanan vivo V30 Türkiye'de satışa çıkıyor!

16 GB'a kadar RAM ve 512 GB'a kadar depolama alanı seçenekleri olan cihaz, Android 14 tabanlı OriginOS 4 üzerinde çalışıyor. Öte yandan 11.500 mAh kapasitesinde bir bataryadan güç çekerek uzun süreli kullanım vadediyor.

8 hoparlörlü panoramik akustik ses sistemi dizi ve film izlemeyi keyifli kılan vivo Pad 3 Pro modeli, 8 Megapiksel çözünürlüğünde özçekim kamerasına yer veriyor. Arka kasasında ise 13 Megapiksellik bir ana kamera bulunuyor. Bu kameranın yanında LED flaş da yer aldığını belirtmekte fayda var.

vivo Pad 3 Pro teknik özellikleri şu şekilde sıralandı;

ÖzellikAçıklamaEkran: 13 inç, 3.1K çözünürlük, 144 Hz yenileme hızı, göz koruma teknolojisiİşlemci: MediaTek Dimensity 9300RAM: 16 GB'a kadarDepolama: 512 GB'a kadarBatarya: 11.500 mAhÖn Kamera: 8 MegapikselArka Kamera: 13 Megapikselİşletim Sistemi: Android 14 tabanlı OriginOS 4Ses Sistemi: 8 hoparlörlü panoramik akustik sistem
vivo Pad 3 Pro modelinin fiyatı henüz açıklanmadı. Çin'de e-ticaret platformlarında listelenen cihazın ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı da şimdilik belirsizliğini koruyor.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık