IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 4 Hafta önce   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
vivo, TWS 4 ve TWS 4 Hi-Fi Kulaklıklarını Tanıttı




vivo, geçtiğimiz gün Çin'de düzenlediği etkinlik kapsamında X Fold 3 ailesini ve Pad 3 Pro tabletini tanıttı. Bu modellerin yanı sıra aksesuar yelpazesini de genişletti. vivo TWS 4 ve TWS 4 Hi-Fi modelleriyle birlikte kulaklık ailesine iki yeni model ekledi.

vivo TWS 4 ve TWS 4 Hi-Fi neler vadediyor?

Hem TWS 4 hem de daha gelişmiş TWS 4 Hi-Fi, gelişmiş ses kalitesi arayan kullanıcıları hedefliyor. TWS 4 Qualcomm S3 Gen 2 ses platformundan güç alırken, TWS 4 Hi-Fi ise daha yeni S3 Gen 3 çipine yer veriyor.

Kulaklıkların temel özellikleri arasında 55dB'ye kadar aktif gürültü engelleme (ANC) ve 11 saat kullanım sunuyor. Bu süre şarj kutusuyla birlikte 45 saate kadar çıkıyor. Kulaklıkların 4,8 gram ağırlıkta olduğunu da belirtelim.

32312123132

vivo ayrıca 44ms'ye varan düşük gecikme modu ile TWS için önemli bir başarıya imza atıyor. TWS 4 Hi-Fi ayrıca 1.2Mbps'de aptX kayıpsız sesi ve aptX Adaptive sürücülerini destekliyor.

Heyecan verici bir diğer özellik ise dört farklı ses modu aracılığıyla 3D dinleme deneyimi sunan uzamsal ses motorunun dahil edilmesi oldu. Desteklenen codec'ler arasında LDAC, AAC, SBC, LC3 ve aptX Lossless yer alıyor.

TWS 4 modelleri Koyu Mavi ve Beyaz renk seçenekleriyle satışa çıktı. TWS 4 fiyatı 55 dolar, TWS 4 Hi-Fi fiyatı ise 69 dolar olarak belirlendi. İlk siparişler şu anda Çin'de başladı, yakında global pazara gelmesini de bekliyoruz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık