IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 07.Ocak.2024   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
POCO X6 Pro 5G AnTuTu Puanı Açıklandı




Xiaomi'nin POCO X6 Pro 5G modelinin AnTuTu puanı açıklandı. Cihaz, orta segment telefonlar arasında en yüksek puanı almayı başardı.
Xiaomi'nin 11 Ocak'ta kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlandığı POCO X6 ailesi için bekleyiş devam ediyor. Çinli marka lansmanın yaklaşmasıyla cihazlarla ilgili resmi paylaşımlarına hız verirken, son olarak serinin üst düzey özelliklere sahip Pro modelinin AnTuTu skorunu gözler önüne serdi. İşte POCO X6 Pro 5G AnTuTu puanı!

POCO X6 Pro 5G AnTuTu puanı

Xiaomi, POCO X6 Pro 5G'nin AnTuTu'dan 1 milyon 464 bin 228 puan almayı başardığını duyurdu. Çinli firma bunun bir orta segment telefon için en yüksek puan olduğunu söylüyor. Öte yandan modelin geçen aylarda tanıtılan popüler bir Redmi modelinin yeniden markalanmış versiyonu olacağı ifade ediliyor.

Bilindiği üzere Çinli markalar arasında yeniden markalanma olayı bir hayli yaygın. Bu noktada POCO X6 ve X6 Pro modellerinin sırasıyla Redmi Note 13 Pro 5G ve Redmi K70e'nin yeniden markalanmış sürümleri olacağı söyleniyor. Yani akıllı telefonların isimleri ve tasarımları farklı olsa da temelde aynı teknik özelliklere sahip olacaklar. Ancak yine de özellikle kamera tarafında bazı teknik farklılıklarla gelecekleri ifade ediliyor.

HyperOS güncellemesi bir Xiaomi modeli için daha yolda!

Çin'de tanıtılan Redmi K70E'nin özellikleri şu şekildeydi:

ÖzellikDeğerEkran: 6.67 inç
120 Hz yenileme hızı

1.5K çözünürlük

2160 Hz dokunmatik örnekleme

446 PPI

1800 nit tepe parlaklık

1920 Hz PWM

HDR10, HDR10+, HDR Vividİşlemci: MediaTek Dimensity 8300 Ultra (4 nm)Arka Kameralar: 64 Megapiksel OIS destekli ana kamera

8 Megapiksel ultra geniş açılı kamera

2 Megapiksel makro kameraÖn Kamera: 16 MegapikselBatarya: 5500 mAhŞarj Hızı: 90WRAM: 12 GB / 16 GB – LPDDR5xDepolama: 256 GB / 512 GB / 1 TB – UFS 4.0Bağlantı: 5G, Bluetooth, NFCİşletim Sistemi: Android 14 tabanlı HyperOSParmak İzi Okuyucu: Var (ekran içine yerleştirilmiş)Renk Seçenekleri: Siyah, beyaz, yeşilDiğer: Furious Engine 3.0

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce akıllı telefon beklentileri karşılayacak mı? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık