IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.Ekim.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Google, Pixel 8 ve Pixel 8 Pro kullanıcılarına kıyaslama uygulaması yüklemeyi yasakladı




Google, Pixel 8 ve Pixel 8 Pro kullanıcılarına kıyaslama uygulaması yüklemeyi yasakladı. 3D Mark ve Geekbench gibi uygulamaların kullanımını yasaklayan Google, artık Pixel 8'in performans ölçümlerine katılmasını istemiyor.

Google, Pixel 8 ve Pixel 8 Pro kullanıcılarına kıyaslama uygulaması yüklemeyi yasakladı. 3D Mark ve Geekbench gibi uygulamaların kullanımını yasaklayan Google, artık Pixel 8'in performans ölçümlerine katılmasını istemiyor.

Google Pixel 8'in performans verileri neden gizleniyor?

Bildiğiniz üzere AnTuTu, 3D Mark ve Geekbench gibi uygulamalar cihazların CPU ve GPU performansını ölçmeye olanak sağlıyor. Çıkan değerle kendi cihazınızı birçok model ile de kıyaslayabiliyorsunuz. Ancak Google artık Pixel 8 ailesinin bu kıyaslamalara katılmasını istemiyor.



Geçtiğimiz günlerde beklenen performansı karşılamadığı iddiasıyla gündeme gelen Tensor G3 işlemcili Google Pixel 8 ailesi, performans testlerine tabi tutulmuştu. Lansman öncesi Snapdragon 8 Gen 2 ile kıyaslanan Tensor G3 işlemci, lansman sonrası gerçekleşen performans testlerinde Snapdragon 8 Gen 2'nin gerisinde kalmıştı. Hem de 9 çekirdekli olmasına rağmen.

Google Chrome Android uygulaması, şık ve yeni bir görünüme kavuşuyor

Görünüşe göre bu durumdan rahatsız olan Google, kullanıcıların performans karşılaştırma uygulamalarına erişimini engelledi. Yani artık Pixel 8 ve Pixel 8 Pro modellerinde Geekbench, AnTuTu ve 3D Mark gibi uygulamalar indirilemeyecek.

Google tarafından gelen bu hamle Tensor G3 hakkında insanların hakkında soru işareti bırakıyor. Siz Google'ın kıyaslama uygulamalarını yasaklaması hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Google Pixel 8 ailesinin performansı gerçekten yetersiz mi? Fikirlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

Google Pixel 8 özellikleri!

Ekran6.2¨ FHD+ Super AMOLED EkranEkran Özellikleri120Hz Yenileme Hızı, 2000 nit Tepe Parlaklık, Corning Gorilla Glass VictusİşlemciTensor G3 ÇipsetiBellek8 GB LPDDR5X RAMDepolama128/256GB UFS 3.1İşletim SistemiAndroid 14 (7 Yıl Güncelleme Desteği)Arka Kameralar50 Megapiksel +12 MegapikselÖn Kamera10.5 MegapikselBatarya4575mAh, 27 Watt Hızlı Şarj, 18 Watt Kablosuz ŞarjFiyat$699

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık