IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 10.Eylül.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Vivo T2 Pro: Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu




Vivo, uygun fiyatlı yeni akıllı telefonu T2 Pro'yu tanıtmaya hazırlanıyor. T2 Pro, iQOO Z7 Pro ile benzer özelliklere sahip olacak.

Vivo yeni orta segment modeli T2 Pro'yu tanıtmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda T2 ve T2x modeller ile karşımıza çıkan Vivo, şimdi seriye yine uygun fiyatlı Vivo T2 Pro'yu katmayı planlıyor. Gelin Vivo T2 Pro'nun özelliklerine yakından bakalım.

Vivo T2 Pro AnTuTu'da göründü!

Vivo uygun fiyatı ile dikkat çekecek yeni bir modeli piyasaya sürmeye hazırlanıyor. T2 Pro adıyla piyasaya sürülecek olan Vivo'nun yeni akıllı telefonu, iddialara göre iQOO Z7 Pro ile aynı özelliklere sahip olacak. Bunun kanıtı ise AnTuTu performans testlerinde diyebiliriz.



Bugün AnTuTu'da görünen Vivo T2 Pro tıpkı iQOO Z7 Pro gibi MediaTek tarafından geliştirilen Dimensity 7200 yonga setinden güç alıyor. 8 GB RAM ile bu işlemciyi destekleyen T2 Pro, AnTuTu'dan 600 bin puan alıyor. Depolama tarafında ise 128 GB ve 256 GB olmak üzere iki farklı seçenek sunuyor.

vivo'dan yeni kampanya: Eskiyi getir, V29'u götür!

Şimdilik Vivo T2 Pro hakkında bilinenler bu kadar. Ancak sızıntılar doğruysa iQOO Z7 Pro'nun özelliklerine bakarak Vivo T2 Pro hakkında bilgi edinebiliriz. Merak edenler için aşağıya iQOO Z7 Pro'nun özelliklerini bıraktık. Tabi cihazın fiyatını da. Sizce T2 Pro'nun fiyatı iQOO Z7 Pro ile aynı mı olacak? Yoksa T2 Pro tamamen başka bir cihaz mı olacak? Fikirlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

iQOO Z7 Pro özellikleri!
Ekran6,78 inç, AMOLED, 120Hz Yenileme Hızı, Full HD+Ön Kamera16 MegapikselArka KameraOIS'li 64 Megapiksel ana + 2 Megapiksel derinlikİşlemciMediaTek Dimensity 7200RAM8 GBDepolama128 GB / 256 GBBatarya4600 mAh, 66W hızlı şarj desteğiİşletim SistemiAndroid 13 tabanlı FunTouch OS 13Fiyat8 GB RAM / 128 GB depolama: 290 Dolar, 8 GB RAM / 256 GB depolama: 302 Dolar

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık