IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 27.Ağustos.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Asus, Zenfone Serisine Veda Ediyor




Asus, uzun yıllardır Zenfone serisi ile akıllı telefon pazarında önemli bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor. Ancak şirket, Zenfone departmanını kapatma kararı alarak serisine veda ediyor.

Asus, uzun yıllardır Zenfone serisi ile akıllı telefon pazarında önemli bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor. Tayvanlı şirket bunun yanı sıra ROG serisi ile oyun telefonları konusunda da kendisini kanıtlamış durumda. Ancak şirkette işler pek yolunda gitmiyormuş gibi görünüyor.

Asus Zenfone serisine veda ediyoruz

Tayvan medyası, geçtiğimiz günlerde Asus'un Tayvan ve Çin genelinde şirketin bilgisayar departmanındaki çalışan sayısını azaltan bir "organizasyonel yeniden yapılanma" sürecine girdiğini bildirmişti. Buna göre bilgisayar departmanında çalışan kişiler Zenfone ve ROG akıllı telefon bölümlerine kaydırılacaktı. Ancak şirket bunun yerine çalışanları ile yollarına ayırma kararı aldı.

Bu kararın arkasında ise Asus'un Zenfone departmanını da tamamen kapatma kararı almasının yattığı ifade ediliyor. Buna göre, Asus, Zenfone departmanından ayrılan çalışanlarının bir kısmını işten çıkarırken, bir kısmının ise işine son verecek.

Renk değiştiren Vivo V29e 5G'nin fiyatı ortaya çıktı!

Son gelen bilgilere göre Asus Zenfone 10, bu serinin son örneği olacak ve şirket bundan sonra Zenfone modelleri ile karşımıza çıkmayacak. 2014 yılından bu yana devam eden Asus Zenfone serisi, özellikle son iki versiyonu ile büyük övgü almayı başarmıştı. Hem Zenfone 9, hem de Zenfone 10, kompakt boyutları, başarılı batarya ömrü ve ilgi çeken arayüzü ile beğeni topladı.

Asus Zenfone 10 teknik özellikleri:

Ekran: 5.9 inç – Super AMOLED
2400 x 1080 piksel çözünürlük

144 Hz yenileme hızı

Maksimum 1.100 nit parlaklık

Corning Gorilla Glass Victusİşlemci: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 + Adreno 740Arka kamera(lar): – Ana kamera: 50 Megapiksel, f/1.9, 24mm, 1/1.56¨, 1.0µm, multi-directional PDAF, gimbal OIS

– Ultra geniş açılı kamera: 13 Megapiksel, 120 §, 12.5mmArka kamera video: 8K@24fps

4K@30/60fps

1080p@30/60fps

720p@30/60fpsÖn kamera: 32 MegapikselÖn kamera video: FHD/30fps

HD/60fpsRAM: 8 GB / 16 GB – LPDDR5XDepolama: 128 GB / 256 GB / 512 GB – UFS 4.0Batarya: 4.300 mAhŞarj hızı: 30 W kablolu

15 W kablosuzİşletim sistemi: Android 13Bağlantı: 5G, Wi-Fi 7, Wi-Fi 6e, Bluetooth 5.3, NFC, GPSGirişler: USB Type-CDiğer: Parmak izi okuyucusuBoyut ve ağırlık: 146.5 x 68.1 x 9.4 mm

172 gramRenk seçenekleri: Siyah, beyaz, mavi, kırmızı, yeşil

Yapılan iddialar konusunda henüz Asus'tan bir açıklama yapılmış değil. Ancak akıllı telefon pazarında önemli bir alternatif olan Asus Zenfone serisinin vedasının oldukça üzücü olduğunu söyleyebiliriz. Peki siz Asus ve Zenfone serisi akıllı telefon modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık