IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 27.Ağustos.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Vivo, vergisiz telefon modellerini açıkladı




Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in gençlere vergisiz telefon için 15 model üzerinde çalışma yapıldığını söylemesinin ardından vivo da vergisiz telefon modellerini açıkladı. Y Serisi'ne ait en güncel ve satışta olan modellerin listesi haberde yer alıyor.

Son dönemin en çok konuşulan konusu öğrenciler için bir kereliğe mahsus sunulması planlanan vergisiz telefon satın alma hakkı. Bu doğrultuda yerli üretim ve montaj hattından çıkan cihazlara öncelik verileceği söylendi. Bunun üzerine vivo da vergisiz telefon konusunda bir açıklama yaptı.

vivo, hangi telefon modellerinin vergisiz alınabileceğini açıkladı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gençlere vergisiz telefon için 15 model üzerinde çalışma yapıldığını söyledi. Buna göre gençlere ÖTV ve KDV'siz telefon çalışması kapsamı sadece yerli üretim yapan markaları kapsayacak. Cari açıktan dolayı Türkiye'de üretim yapan firmalar bu kapsama dahil edilecek.

Biz de hangi telefon modellerinin bu kapsamda alınabileceğine yönelik buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz haberimizde detaylıca tüm bilgileri paylaştık. Bugün ise vivo tarafından yapılan açıklamada bu kapsamda alınabilecek vergisiz telefon modelleri paylaşıldı.

https://shiftdelete.net/genclere-ver...on-ayrintilari

vivo tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"Üniversite öğrencilerine bir kereye mahsus olmak üzere vergisiz cep telefonu ve bilgisayar başvuru şartları Kabine Toplantısı'nda gündeme geldi. Bu uygulama kapsamında alınabilecek cep telefonlarının Türkiye'de üretilmesi veya montajının yapılması koşulu olacağı konuşuluyor. Bildiğiniz gibi Y Serisi modellerimizin üretimini vivo Türkiye Gebze fabrikasında gerçekleştiriyoruz. Y Serisi'ne ait en güncel ve satışta olan modellerimizi aşağıda bulabilirsiniz:

Y15s

Y36

Y35

Y22s

Y16¨

Siz vivo tarafından yapılan açıklama hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu cihazlardan hangisi almayı düşünürdünüz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık