Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08.Aralık.2022   #1
Çevrimdışı
CeReN Konuyu Baslatan
Bizimsohbet.net
MasterChef Keskek Tarifi


MALZEMELER
300 gr dovme bugday
100 gr beyaz nohut
5.5 su bardagi su
750 gr kemikli koyun eti
60 gr tereyagi
Karabiber
Tuz
Kirmizi toz biber
TARIF
Nohut ile bugdayi 2.5 su bardagi su ile bir gece onceden islatin ve eti haslayin.
Nohut ile bugdayin suyunu suzup ete ilave edin. Ayirdiginiz suya 4 bardak daha su ilave edin.
Tereyaginin yarisina su, karabiber ve tuzu ekleyip bugday lapa oluncaya kadar yaklasIk 75 dakika pisirin.
Etin kemiklerini ayirip yemegin uzerine ilave edin. Keskegi buyuk bir tencereye alin. Tahta kasIkla ezerek karistirip servis tabagina alin.
Uzerine kirmizi pul biberle birlikte kizdirilmis tereyagi gezdirip tatlandirin.


ALİNTİ ~
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet