IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 17.Eylül.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Samsunspor ile Sakaryaspor 32. randevuya çıkıyor


SAMSUN (İHA) – Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor ile Sakaryaspor ligin 6. haftasında birbirlerine 32. kez rakip olacaklar.
SAMSUN (İHA) – Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor ile Sakaryaspor ligin 6. haftasında birbirlerine 32. kez rakip olacaklar.
Samsunspor ile Sakaryaspor daha önce 31 kez birbirlerine rakip oldular. Bu karşılaşmalarda Samsunspor 12, Sakaryaspor ise 11 galibiyet elde etti. İki takım arasında oynanan toplam 8 maç beraberlikle sonuçlandı. Sakaryaspor ile Samsunspor, Samsun'da ise 15 kez birbirlerine rakip oldular. Bu karşılaşmaların 7'sini Samsunspor, 5'ini de Sakaryaspor kazandı. Samsun'daki maçların 3'ü ise beraberlikle sonuçlandı.
Sakaryaspor ilk 5 haftada 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak 9 puan topladı. Bu maçlarda rakip filelere 7 gol atan Sakarya temsilcisi, kalesinde ise 4 gol gördü. Kırmızı-beyazlılar, ilk 5 haftada 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 6 puan toplayabildi. Samsunspor rakip filelere 6 gol gönderirken, kendi kalesinde ise 5 gol gördü.
18 Eylül Pazar günü saat 16.00'da 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Turgut Doman, Abdullah Sarı ve Ferdi Karadoruk hakem üçlüsü yönetecek. - SAMSUN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık