IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 25.Ağustos.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
TurkNT - Tepehosting Bilişim Hizmetleri


Kullanıcı Adı: aSpeNDos

Firma İsmi :: TurkNT - Tepehosting Bilişim Hizmetleri

Firma Sahibi :: Samet Yılmaz

Firma Adresi :: turknt.com

Firma Kuruluşu :: 2015

Firma BTK onay yılı :: 2019

Firma BTK linki :: https://www.btk.gov.tr/ticari-amacli...SAMET%20YILMAZ

Firma Makina Özellikleri:

İşlemci : E5-2697 V2
CPU : 24 Core (48 Core HT)
RAM : 256 GB DDR3
TRAFİK : Sınırsız
DİSK : 2 Adet 1 TB SSD

İşlemci : E5-2697 V2
CPU : 12 Core (24 Core HT)
RAM : 128 GB DDR3
TRAFİK : Sınırsız
DİSK : 1 Adet 1 TB SSD

İşlemci : E5-2697 V2
CPU : 24 Core (48 Core HT)
RAM : 128GB DDR3
TRAFİK : Sınırsız
DİSK : 500GB SSD + 600 SAS


Tüm kiralık sunucu hizmetleri %99.99 Network Uptime garantisine sahip dgn radore comnet ve Teknoboss Veri Merkezlerinde barındırılmaktadır.
Bu garanti eş zamanlı ve yedekli olarak çalışan Türk Telekom , Turkcell Superonline ve Cogent internet erişimleri sayesinde sağlanmaktadır. Network ekipmanı olarak JUNİPER EX4200 EX3200 ürünleri tercih edilmiştir.
2 x 10 Gb Türk Telekom , 2 x 10 Gb Turkcell Superonline ve 10 Gb Cogent internet erişimleri veri merkezinin farklı güzergahlardan ( farklı santrallerden ) yedekli olarak gelmekte ve sonlandırılmaktadır.
İnternet erişimlerinin sonlandırıldığı JUNİPER EX4200 3.2 Tb trafik ve 2 milyar pps paket desteklemektedir. Yedekli Juniper EX serisi switchler ile sunucuların internet çıkışları sağlanmaktadır

Firma Misyon :: TurkNT - Bilişim Hizmetleri; Kuruluşumuzdan bu zamana sadık kaldığımız misyonumuz, öncelikle müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve memnuniyetini hedefleyen iş anlayışımızdır.
Bu kapsamda sunduğumuz servislerde kullanımı kolaylaştırmak, servisin içeriğini zenginleştirmek, uygun fiyatlarla müşterilerimize artı değerler katabilmek önceliklerimizdir.

Samimi ve çalışkan ekibimizle, en kısa sürede en verimli çözümleri sunabilmek, satış ve satış sonrası servislerimizle müşterilerimize güven verebilmek,
sürekli devam eden arge çalışmalarımızla yeni gelişen dünya standartlarını hızla müşterilerimize sunabilmek, hiçbir zaman son bulmayacak mükemmele ulaşma misyonumuzun bir parçasıdır.

Firma Vizyon :: Uluslararası web hosting sektöründe öncelikle Türkiye'de ve sonrasında tüm dünyada, en yüksek standartları sunabilen, yeni standartlar oluşturabilen, insana ve çevreye duyarlı öncü ve lider firmalardan biri olmak.

Firma Politikası :: TurkNT - Bilişim Hizmetleri olarak, teknolojinin tüm olanaklarını kullanarak, yenilikçi, geliştirici, bilimin tüm olanaklarını kullanan bir yaklaşım içerisinde müşterilerine katma değer sağlayan,
hizmet anlayışıyla sektörde yurt içinde ve yurt dışında uluslararası şirketlerle rekabet edebilecek çağdaş bir kurum olmayı amaçlamaktayız.
Bütün bunların ışığında vermiş olduğu hizmetlerde dünya standartlarını hedefleyen şirketimiz, tüm personelinin tam nitelikli, donanımlı olmasını da amaçla ,
bulunduğu ülkeye ve topluma her anlamda katkı sağlayan modern bir şirket olma yolunda ilerlemektedir. Bu yolculuğumuzda başarıya ulaşabilmek için;

-Kaliteyi, Bilimsel Yaklaşımı referans alan,
-Yenilikçi odaklı AR-GE anlayışıyla rekabet gücü olan,
-Çalışma ve kurum kültürü ortamı ve koşullarıyla personelini mutlu eden,
-Ürün ve süreçlerini sürekli iyileştiren, kaliteyi amaç edinen
-İlgili standartlar ve mevzuatları kusursuz uygulamaya çalışan,

Firma Hakkında :: Tepehosting.Com ; 2015 yılından bu yana Alan adı servisleri, web Hosting, sunucu kiralama ve barındırma, Güvenlik çözümleri gibi ürünlerle uluslararası web hosting sektöründe hizmet vermektedir.

Kendisi geliştirmekte olan Tepehosting Bilişim Hizmetleri bünyesine TurkNT.Com katarak kurumsal olarak ön plana çıkmaktadır..

Müşteri Destek Servislerimiz ve buna bağlı olarak müşterilerimizin memnuniyeti en yüksek önemi verdiğimiz konudur.

Tüm diğer firma ya da kurumlardan farklı olarak bizimle ilk iletişiminizde çözüme ulaşabilmenizi hedefliyoruz.

Her müşterimiz için ayrı ayrı tahsis ettiğimiz müşteri destek ekiplerimiz tüm sorunlarınız için ilk temasınızda çözüm üretebilmeleri için seçilmiş ve yetiştirilmişlerdir.

Verdiğimiz tüm hizmetler için ayrı ayrı servis seviye garantileri(SLA) sunmaktayız. Sözleşmelerimizi aşağıdaki bölümden inceleyebilirsiniz.

Ayrıca alan adı servisleri, Dedicated, Sanal Sunucu kapsamındaki ürünler hariç tüm ürünlerimizde 7 veya 30 gün koşulsuz iade garantisi vermekteyiz.

Referanslar :: Lütfen iletişim yolu ile bilgi alınız...

Firma İletişim :: Web üzerinden canlı destek ve ticket..

Konu Emre tarafından (25.Ağustos.2022 Saat 01:56 ) değiştirilmiştir.
 

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
 


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık