IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.Eylül.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
İstenilen başarıyı yakalayamayan Ruhun Duymaz dizisi final yapıyor




Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız'ın başrolü paylaştığı FOX TV'nin yazlık dizisi Ruhun Duymaz final yapıyor. Yarın akşam 8. bölümü yayınlanacak olan dizi 9. bölümle ekran macerasını noktaladı.

Başrollerinde Burcu Özberk, Şükrü Özyıldız, Tuğrul Tülek, Aslı Sümen, Şehsuvar Aktaş, Zuhal Gencer ve ülkü Duru'nun yer aldığı FOX TV'nin yazlık dizisi Ruhun Duymaz için final kararı alındı.

9. BÖLÜMLE VEDA EDECEK
Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, cumartesi günü 8. bölümüyle ekrana gelecek olan dizi, 9. bölümle de ekran macerasını noktalayacak. Kanal ve yapım şirketinden final kararıyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

RUHUN DUYMAZ DİZİSİNİN KONUSU NE?
Onur Karasu (Şükrü Özyıldız) genç yaşında daire başkanlığına terfi etmiş başarılı bir istihbarat ajanıdır ve bir süredir Türkiye'nin en büyük kuyumculuk şirketinin sahibi Civan Koral (Tuğrul Tülek)'in peşindedir. Koral Mücevherat'ı kirli işleri için paravan olarak kullanan Civan, bir suç örgütünün Türkiye temsilcisidir. Civan'ın yaptığı yasadışı işlerle ilgili belgeleri evindeki kasada sakladığını düşünen Onur, eve girip çıkabilmek için Civan'ın kardeşi Hilal (Aslı Sümen) ile sevgili olur. Civan'ın yurt dışına yerleşeceğini öğrendiğinde onu elden kaçırmadan belgeleri alabilmek adına Onur ani bir kararla Hilal'e evlenme teklif eder. Planı nişan günlerinde kasayı açmak ve kardeşinin nişanı için orada olan Civan'ı tutuklamaktır. Hesaba katmadığı şey ise; Hilal'in yakın arkadaşı Ece (Burcu Özberk) olur. Ece Onur'un ne işler çevirdiğini anlamaya çalışırken; Onur tarafından yakal[anması onun da planlarını alt üst eder. Birbirine zıt karakterler olan Onur ve Ece, hiç istemedikleri bir biçimde birlikte çalışmak zorunda kalacaktır.









Kaynak:haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık