IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 25.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
www.eylulsohbet.net
Canım Annem Dizisi Hikayesi ve Oyuncuları




Canım Annem dizisi oyuncuları kimdir? sorusu sıklıkla araştırılıyor. Canım Annem oyuncu kadrosundaki isimler haberimizde.


Canım Annem Dizisi Hikayesi ve Oyuncuları


Canım Annem dizisinin oyuncuları arasında; Erol Gedik, Selin Sezgin, Özlem Savaş, Faruk Pakiş, Serdar Yıldırım, Dilara Büyükbayraktar, Kayra Zabçı, Emin Önal, Funda Eskioğlu, Jülide Güven, Yavuz Pekdiker, Belma Mamati, Nihan Tüfekçioğlu, Metin Yıldırım, Cansın Mısırlı ve Gece Işık Demiral yer alıyor.

Zeynep annesine çok düşkün bir çocuktur ve bir gün annesi Cemre bir kaza sonucu hayatını kaybeder. Zeynep üzülmesin diye annesinin öldüğünü ondan saklarlar. Çünkü Zeynep'in kalbi doğuştan deliktir ve bu üzüntüyü kaldıramayacaktır. Cemre ölürken çok büyük bir iftiraya uğrar. Bu iftiraya inanan kocası Murat, çok sevdiği eşinden artık nefret etmektedir. Murat'ın annesi oğlunu hep Melek ile evlendirmek istemiştir ve artık uygun şartlar oluşmuştur.

Zeynep annesinin öldüğünü ve babasının Melek ile evlendirileceğini öğrenince kriz geçirir. Son anda Zeynep'in karşısına annesine ikizi kadar benzeyen Nazlı çıkar. Zeynep, ona anne diye sarılır. Murat, nefret ettiği eşine ikizi kadar benzeyen Nazlı'ya, Zeynep'in kiralık annesi olmasını teklif eder. Nazlı ve Cemre'nin ikizi olduğunu kimse bilmemektedir. Ancak kader onu bu hakikati öğrenmesi için oraya göndermiştir.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık