IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 29.Haziran.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Gizli Saklı 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gizli Saklı yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Gizli Saklı dizisi son bölümde



Fox TV'nin sevilen dizisi Gizli Saklı'nın bugünkü 4. bölümünün ardından 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediliyor. Peki, Gizli Saklı 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gizli Saklı yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Gizli Saklı dizisi son bölümde neler oldu? İşte detaylar...


Gizli Saklı, No Dokuz Productions imzalı, ilk bölümü 8 Haziran 2022 tarihinde yayınlanan Türk yapımı polisiye ve romantik komedi türündeki televizyon dizisi. Dizinin başrollerinde Halit Özgür Sarı ve Sinem Ünsal yer almaktadır. Gizli Saklı 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gizli Saklı yeni bölüm fragman çıktı mı?
GİZLİ SAKLI 5. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Gizli Saklı bugünkü 4. bölümünün ardından 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölümün ardından 5. bölüm fragmanının çıkması bekleniyor.
GİZLİ SAKLI 4. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!
GİZLİ SAKLI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Namık'a yakalanan Levent ve Yaz düştükleri zor durumdan kurtulmayı başarırlar ama işleri giderek zorlaşmıştır. Bu sırada Tarık'ın rahatsızlanarak hastaneye kaldırılması olayların seyrini tamamen değiştirir.Levent ve Yaz, Tarıkların yokluğunda Ömer'e göz kulak olma bahanesi ile Tarık'ın odasına bir dinleme cihazı yerleştirirler. Her şey istedikleri gibi ilerlemekteyken sürpriz bir gelişme yaşanır.

GİZLİ SAKLI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yaz ve Levent, Tarıklara karşı zafer kazındıklarını düşündükleri sırada Namık dayı ile karşı karşıya gelirler. Namık'ın sitede çalışması işleri giderek zorlaştırırken Talat, Tufan'ın abisinden gizli yapmaya çalıştığı bir iş olduğunu fark eder. Bu durumu Tarık'ı sıkıştırmak için kullanmayı planlarlarken, bir yandan da Namık'ın sitedeki işinden ayrılmasını sağlamaya çalışırlar. Fakat işlerin tam yoluna girmeye başladığı sırada yaşanılan bir sürpriz gelişme her şeyi alt üst eder.
GİZLİ SAKLI KONUSU NE?

Dizide Naz karakterini Sinem Ünsal canlandırırken, Pamir Komiser karakterine hayat veriyor. Bir sivil operasyonda birlikte çalışacak olan ikili görev gereği bir çifti canlandırıyorlar. Birbirinden hiç hoşlanmayan ve görev gereği bile olsa bir arada olmak istemeyen ikilinin gizli görevleri bakalım nasıl geçecek. İlk görüşte dalaş, aşka dönüşecek mi?
Polis Akademisi'ni birincilik ile bitiren, görev aşkıyla yanıp tutuşan Naz (Sinem Ünsal) ve sivil görevlerin aranan ismi, başarılı polis memuru Pamir (Halit Özgür Sarı) Türkiye'nin büyük mafya babası olan Tarık Koşuoğlu'nu yakalamak için birlikte çalışmak zorundadır.
Kimseye güvenmeyen ve yakın olmayan Tarık'ın güvenini kazanmak için ona yanaşmak zorunda olan Naz ve Pamir, evli gibi davranarak Tarık'ın karşı evine taşınmak zorundadır. İkisi de görevine aşık birer polis olsalar da karakterleri bir o kadar zıttır. Tarık'ı yakalayıp adalete teslim etmek için birlikte çalışsalar bile yaşadıkları bazı anlaşmazlıklar ikili arasında sorunlara neden olur.
GİZLİ SAKLI OYUNCU KADROSU

Halit Özgür Sarı : Pamir Ulaş/Levent Güneş : 1-
Sinem Ünsal : Naz Arıca/Yaz Güneş : 1-
Şebnem Sönmez : Aynur : 1-
Şinasi Yurtsever : Namık : 1-
İdris Nebi Taşkan : Tufan : 1-
Tardu Flordun : Tarık : 1-
Ece Dizdar : Nehir : 1-
Bülent Emrah Parlak : Talat : 1-
Selçuk Borak : Sadullah Komiser : 1-
Fulden Akyürek : Günday : 1-
Adin Külçe : Ömer : 1-
Ersel Şibil : Ferdi : 1-
Emrullah Çakay : Adem : 1-
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık