IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

1Beğeni(ler)
  • 1 gönderen ExCaLuBuR

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 24.Ocak.2020   #1
Çevrimdışı
Ücretsiz Wordpress Radyo Teması Responsive


Merhabalar , sizlere ücretisiz responsive ( mobil uyumlu ) wordpress radyo teması paylaşmak istiyorum..

Wordpress Radyo temamızın görüntüsü ;



Kurulumu yaparken isteyen arkadaşlar , Sohbet giriş butonu ile bırakmak istemiyorsa slider düzenleyici ile o kısma Nick , Şifre formu ekleyebilirler.

Ücretsiz wordpress temaları bulmak , sohbet siteleri ve radyo siteleri için oldukça sorun bir iş. Piyasada bulunan temalar ya hep aynı , yada görsel olarak ve yahut kullanım açısından site sahiplerinin ilgisini çekmemek de.

Kendi radyo sohbet sitemde kullandığım bir adet ücretsiz wordpress radyo temasını sizler için paylaşıyorum ve canlı demosun da ki haline getirmeniz için gerekli olan bilgileri aktarmaya başlıyorum.

RADYO TEMASI CANLI DEMO

Üst bölümde vermiş olduğum linkten radyo temamızın kullanım şekli hakkın da bire bir bilgi sahibi olabilirsiniz.

Evet arkadaşlar görmüş olduğunuz görsel bire bir uygulanmış olup , zaten canlı örneğin de ispatı mevcuttur. Bu WordPress Radyo teması tamamen ücretsiz olup, mobil uyumlu radyo temasıdır.

Themeforest ‘in rekord isimli temasını kendimce uyarlayıp ortaya bu görsel de bir tema çıkartıp kullanmak isteyen arkadaşlar için tema indirme linkini paylaşıyorum.

Aşağıdaki linkten temayı indiriniz ;

REKORD ÜCRETSİZ MOBİL UYUMLU RADYO TEMASI İNDİR

Üst kısımda tema linkini tıklayarak indirme işlemini gerçekleştirip, sitenizin ana dizinin de bulunan , Wp Content klasörü içerisin de ki Theme klasörü içerisine temayı atınız. Daha sonra wordpress admin panelinde ki ana sayfadan görünüm ayarlarından temayı aktif hale getirerek ilk kurulum işlemini tamamlamış olacaksınız.

WordPress panelin deki tema aktifleştirme işleminden sonra WordPress Radyo Temamız sizden bazı eklentileri yüklemenizi isteyecektir. Bu eklentileri tek tek yükleyip aktif ( enable ) etmeniz tavsiyemdir.

Şimdi sizlere WordPress Radyo Teması için muhteşem bir de eklenti adresi veriyorum. Bu eklenti ile SSL destekli shoutcast irc radyolarınızı sitenizin ziyaretçilerine rahatlıkla dinlete bilirsiniz. Eklenti SSL sertifikası aktif olan yada aktif olmayan tüm siteler de sizin seçtiğiniz tema alanın da buna foother.php den header.php ye sidebardan herhangi bir bileşen dahil olmak üzere sorunsuz şekilde radyo yayını yapacaktır.

RADYO Teması için ücretsiz player

SSL Shoutcast destekli radyo player , müzik player indir


Yukarıda ki linkten indireceğimiz eklentiyi , öncelikle wordpress eklentileri gibi aynı şekilde kurup aktif ediniz.

Daha sonra ister irc radyolarınızı ister dilediğiniz albüm ve müzikleri Müzik playerınızın ayarlar sayfasından basit şekil de ekleyip kullanmaya başlayabilirsiniz. Size vereceği kısa kod ‘u temanızın için de istediğiniz yere eklediğiniz de Radyo player aktif hale gelerek canlı müzik keyfine başlayacaksınız.

Mobil Sohbet odaları ve Sohbet sitesi için de kullanabileceğiniz bu tema ile web sohbet ve mobil sohbet alanın da hizmet veren site sahiplerinin de çok işine yarayacaktır.

Görsel olarak ilgi çekici bir WordPress Radyo Teması ve Sohbet Teması olduğu kanaatindeyim. Umarım işinize yarayacaktır..

Sayfa düzenini sayfa yapıcı eklentisi ile dilediğiniz gibi ayarlaya bileceksiniz.. Kolay gelsin iyi forumlar.
Emre bunu beğendi.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık